Peticija za formiranje Policije za zivotinje u Srbiji
Molba potpisnicima
A kako se napreduje s policijom? Imate li neki info?
Sasa Bajkovec,Vracar, Beograd, 0607022361
Jedino normalno što mogu da uradim je da potpišem peticiju, a bez ikakve nade... kad već drugog načina nema. Ako se uopšte iko obazire na peticiju... na bilo kakve peticije. Hah, čini mi se da postoji i neki zakon - neko mrtvo slovo na papiru - o zaštiti životinja?
U siromasnom drustvu i obrazovanje je siromasno,tako da ljudi iz svog besa i neznanja a opet i kukavicluka ugrozavaju one slabije. Nadam se da ce se uvesti i ova policija kako bi zastitila zivotinje,budemo li izdejstvovali da se oformi ja cu joj se prva pridruziti.
Uz Vas smo,sve za zivotinje!!!!!!
Podržavam i potpisala sam, zato što se osećam krajnje nemoćnom, dok gledam zverstva nad živim bićima, a životinje su živa bića baš kao i mi, ljudi.Životinje, baš kao i ljudi, vole da žive, vole i osete ljubav, ali i mržnju. Ne zaboravimo, prvo su nastale životinje, pa tek onda čovek. Mi smo uzurpirali njihovu teritoriju, a ne one našu. Ubiješ li jednom životinju, ubićeš je ponovo i ponovo i ponovo... Ako te neko ne zaustavi. Ubiješ li životinju, spreman si da ubiješ i čoveka, ali se plašiš, jer ćeš krivično odgovarati. Zašto ne bi odgovarao i za smrt životinje, za jedan otet život, za otetu ljubav. I kao što reče Gwen Cooper "ljubav je ljubav, bilo da ide na dve ili četiri noge".