Peticija za gašenje Farme i Velikog Brata
Gost#51 Jun 25, 2013, 02:55
Ova peticija je vise nego potrebna, jer mi smo pametan narod i ne trebaju nam gluposti ovakve na televiziji. Oko bilo cega kad se donosi odluka treba sebi postaviti samo jedno pitanje: dal' bi zeleo svom detetu to? Odgovori postaju veoma jasni, sto bi moj tata reko jasno ko dan, i nema puno pametovanja oko toga. SRBIJO BORI SE ZA SEBE!
Gost#52 Jun 25, 2013, 10:12
...
Gost#53 Jun 25, 2013, 12:22
Velika uvreda za srpskog poljoprivrednika-farmera kada ga mogu poistovijetiti sa onim čudnim likovima što se po cijeli dan prepiru oko nečega,a kada je u pitanju VB,e tek tu nema nikave logike ni zdrava razuma za realnost,još jedna zapadnjačka glupost.
Gost#54 Jun 27, 2013, 06:31
Konacno da se neko seti da nesto preduzme po ovom pitanju ! Postoji jos mnogo emisija ovog tipa a i kojekakvih sapunica koje treba zakonom zabraniti ili uvesti specijalne skremblovane kanale-pa plati i gledaj!
Gost#55 Jul 02, 2013, 14:45
teško da se zabrani već je problem u svesti gledalaca, jer dok ima idiota i budala koji to gledaju nema nam spasa a i Pink bi mogao da povede računa o gledanosti jer ove emisije gledaju samo idioti i budale a ima ih oh hoho....
Gost#56 Jul 04, 2013, 11:05
Орвел би се запрепастио кад би видео
"перформансе" које уприличавају ови фармери.
Ко би реко, да је могуће, бити већа свиња од Наполена?
"перформансе" које уприличавају ови фармери.
Ко би реко, да је могуће, бити већа свиња од Наполена?
Gost#57 Jul 09, 2013, 12:28
Ako ima životinjskih poriva u društvu koje nema gradjansku klasu, koju je uništio ekonomski ova i prethodni sistemi, nema ni demokratije, nije čudo da je Farma Orvelovski znak, a Veliki brat BIA.
Gost#58 Jul 22, 2013, 16:23
Вратите нам Бранка Коцкицу!
Потписала...и не бринем много. Све јефтине ствари брзо избледе због непостојаних боја, поцепају се због лошег материјала и временом, кад - тад, заврше као крпа за једнократно брисање пода.
Погледала сам два пута (морала сам, да бих се и сама уверила у лош квалитет горе поменутих емисија), изгустирала...и "казнила" себе трајним уклањањем истих канала. Изгубила сам драгоцених 20 минута живота! Не поновило се! :))
Gost#59 Aug 03, 2013, 05:54
Drago mi je sto je neko pokrenio ovu peticiju.Mislim da bi takve sadrzaje trebalo totalno skloniti sa televizije jer su postali pravo ispiranje mozga.
Gost#60 Sep 02, 2013, 12:39
Sto pre ugasiti tu televiziju jer ona sprovodi specijalnu doktrinu intelektuanog trovanja Srpskog naroda do potpunog unistenja
Gost#61 Sep 23, 2013, 23:28
vulgarnosti, svadja a ponekad i tuca, ljudi gledaju sto im se servira na televiziji.ja te ljude nikada nebih pustila u svoju kucu a ovako ih sa pritiskom dugmeta direktno primim na zvanicno mesto da mi sire bljuvotine i mizeriju u kuci ulicni zargon i nekulturu . za mene je to jednostavno vredjanje i svi ali svi koji to gledaju - se poistovecuju sa tim nivoom ili drustvom . reci mi ko su ti prijatelji recicu ti ko si ti . a u tom slucaju se covek druzi sa tim drustvom dopustim da utice i nesvesno na svakog jednog posebno na mlade . ili mislite da toga nema na ulici dovoljno?ne vaspitaju samo roditelji decu nego i sredina drustvo medije za koje smatram i vas duzne za nasu kulturu i zdrav duh . Kada bi se umesto Farme i Velikog Brata prikazivala emisija o poljoprivredi, ili istorijskog sadrzaja, ili vise obrazovnih emisija, ili bar komedija koje ne vredjaju druge osobe, i koje nisu toliko glupe da se covek zastidi kulture i nivoa pitam se pa jel to prosek naseg drustva ? ako se uporede programi drugih drzava sadrzaj naseg programa je bez nivoa i neizgradjujuci .
Gost#62 Dec 25, 2013, 19:18
Свака част оснивачу петиције!
Gost#63 Feb 04, 2014, 00:25
Licno protiv Velikog Brata nemam nista, ali protiv Farme imam. Farma je dno dna i takav sljam da to nije zdravo za gledanje. STOP FARMI! Bruka za Srbiju.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |