PETICIJA ZA NEPRIZNAVANJE POBUNJENICKE VLADE U LIBIJI
Kako onda to nije demokratski izabrana vlast?Ko je izabrao pobunjenicku vladu i kako su ih neke zemlje "prepoznale" kao legitimne predstavnike naroda Libije?
Gadafi nam je miliji i drazi!
Hvala svima koji su pokrenuli ovu akciju.Zivimo u svetu gde sacica najvecih gadova--nekih 10 procenata onih koji poseduju 98 procenata resursa na planeti, "GLOBALIZUJU" tu planetu...Pre, donekle i u svilenim rukavicama. Sada i otvoreno POKVARENO!!! Otvoreno se sprdaju sa dragocenim recima: "Ljudska prava,Sloboda, Humanizam, Demokratija, Zastita civila,Zena,Dece..."A neposobni su da VOLE---ni rodjenu majku---i uzasno desperatni, da sprovedu NEOKOLONIJALIZAM!!
Isti oni koji su kolonizovali po svetu ranije--a medjusobno se mlatili i ratovali, promenili su taktiku--pa sada zajedno to rade!! HA!!! Em im se zuri, em su loseg kvaliteta u svojoj vlastitoj srzi,... pa im ni rezultati nisu bas po zamisli..."I NAD POPOM SE UVEK NADJE POP". A najlepse je sto ce sami sebe iznutra da izgrizu--to je UVEK bilo pravilo za takve!!!
IZDRZI MOJ NARODE JOS!...SVASTA SMO IZDRZALI U ISTORIJI...JER SU SVI ISTI TAKVI MOCNICI, UVEK HTELI VLASNISTVO NAD TERITORIJOM GDE JA NAS DOM.
GEOPOLITICKI/ MILITARNO/EKONOMSKI--VEOMA VAZNOM TERITORIJOM--I ONDA--A SAD I PONAJVISE...!!!
IZDRZI JOS MOJ NARODE, JER NJIHOVI SU ZUBI SVE TUPLJI....samo ih dalje gledajte....
( A " toj Evropi ", smo MI vise potrebni--- NEGO ONI NAMA!!!! Samo se dobro cuvaju da mi ovako namuceni, to uopste ne primetimo!!! Trebamo im, da rbacimo za NJIH, a da sve NASE bude NJIHOVO---ponajvise nasaTERITORIJA!!! Kako to da je Svedska, zemlja koja je celom svetu bila uzor, po standardu i ugodnostima za svo svoje stanovnistvo---ulaskom u EU--SVE TO IZGUBILA???!!!! Kod njih je totalno sve degradirano!!!!!! Razmislimo malo...zasto???...i je li nam to onda garancija, da ce bas nama sunce svanuti---dok se i kod njih standard obicnih ljudi uveliko smanjio.??? A BOGATI SU SVE BOGATIJI. )
PA LJUDI MOGU DA ZIVE I PREZIVE, I NA NEKI DRUGI NACIN, A NE SAMO NA NJIHOV...AKO SE SAMO SAMI DOSETE---SHVATE, I NE PREPUSTAJU SE VISE VODJSTVU, TAKVIH---OD CEGA SE CAK TOPE SEVERNI I JUZNI POL.....
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Bane, sve si upravu. Isto će se desiti (tj. već se dešava) i Tunisu i Egiptu, samo su američki prijatelji (koji nisu veće demokrate od Gadafija i Mubaraka) pošteđeni. To su oni koji za krađu seku ruke, za preljubu kamenuju, a za drogu ubijaju. I usput tamane hrišćane ko muve.
Re: boki
#379: -Nije bio mudar trebao je to pametnije da uradi i da bude i dalje ziv
Zato..
Otkazimo im poslusnost... Nemojmo kupovati njihove proizvode... Samo za 24 sata gradjanske neposlusnosti pocelo bi da se rusi njihovo carstvo, za mjesec dana bi svi bankrotirali.. Treba narod da svati sta je to gradjanska neposlusnost.. Necemo gledati njihov TV, necemo koristiti telekomunikacijske usluge, necemo voziti automobile za koje treba nafta, necemo koristiti struju, necemo kupovati njihove prehrambene proizvode i tako dalje. za mjesec dana ima da ih nema, a mi sve ovo mozemo bez problema izdrzati..
http://www.peticije24.com/osnujmo_nau_stranku
Dusan Vojvodic
| This discussion has been closed. |