PETICIJA ZA ODUZIMANJE NACIONALNE FREKVENCIJE TV HAPPY I POZIV TUZILASTVU DA ISPITA POSLOVANJE ISTE
Sram vas bilo!!!
Saljete onog bulju gastoza u Rubin pravi Reklame za njih dobija "burence" itd.itd.
A glavnu sponzora Rubin pa koga vi lazete, da nije bilo zmaja 1/4 nebi gledala jos jednom sram vas bilo. Poslali ste zmaja u ono zmajevo gnjezdo dobija zmajice a cim ih pipne ulazi obezbedjenje ili reklama ili prebacujete u vilu. Nije narod lud, zato vas treba sa frekvencije skiniti,neka va m Obama da frekvenciju on je vas i napravit.
ZMAJ OD SIPOVA KRALJ bez njega nebi mogli ovolike pare djeliti, cim je ona baba svaka zasluzila 5000€ hocu da mi vratite pare od poruku posto ste lazno proglasili bulju "iz pariza", mada sad ima 40000€ moze da kupi kilu heroina kao sto je i javno reko. Kako ono bjese "rubin pice za pobjednike" pa mamu vam lopovsku hocemo da se oduzme onom narkomanu 1.nagrada isto ko onaj drolji iz tuzle siroce Mama joj bolestna pa sto neide mami nego se jebe po bg sa frajerima za pare ja znam licno 3 ljudi koji su joj placali za jebacinu. Jebala vas maca, nebi vas nigde bilo bez zmaja.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the author of the petition.
SUNOVRAT
NASILJE U DNEVNOM TERMINU NA TELEVIZIJI SA NACIONALNOM FREKVENCIJOM! DOKLE VISE?
Re:
Ugasite ovaj sow nije OVO ZA gledanje narocito Za nasu mladu decu.Ovaj GAZZTOZ hoce sve nasu omladinu POKVARITI.Happy TV ODMAH UKINUTI POD HITNO
Luzeri
Televizija je super al bash im je krivo sto je gatozz pobedio i sad ovi fanovi na retardiranog zmaja i psihopat jelenu koja je no lifer nema zivot ocu da zatvoru televiziju happy bash je duhovito haha
Bez komentara. Ovde je sve jasno. "Nije" samo za one koji ustvari sve ovo i rade. Sramota!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |