Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
Potpisala sam ovu peticiju jer ne zelim da se vise dogadjaju ovakve uzasne stvari u skolama ili cak van skole. I ja sam ucenica skole i ne bih zelela da se to desi meni ili bilo kom drugom detetu. Cak i posle svih ovih zakona nasilje se nastavlja ali ne razumem zasto. Sta ta deca ili nastavnici dobijaju od toga sto maltretiraju ili cak nesto gore rade uceniku ili ucenici? Ne razumem...samo bih zelela da se ovakva nasilja sto pre sprece i da se svi volimo i druzimo a ne da se tucemo i mrzimo. Takodje zelim da i ostali ljudi i deca potpisu ovu peticiju da se nasilje nekako zaustavi. Toliko :)
Potpisala sam da se nasa čeda koja su : vaspitana ,ucena i naucena da postuju svoje drugove i drugarice. Postuju starije i itd...! Skole nisu kao nekad...desilo mi se da cujem uciteljicu kako kaze uceniku da je glup...! Zapanjena sam...naravno da ce i druga deca poceti da koriste tu rec u svom recniku! Licno verujem da deca pocinju nasilno da se ponasaju u skolama; jer vise (ili ih malo ima ) ne uce decu drugarstvu...tek kad se desi nesto 'strasno' neko reaguje! Saljite KOMISIJE NA VREME U VRTICE, SKOLE! MNOGO IH JE KOJI NE ZASLUZUJU DA BUDU U PROSVETI! ALEKSA JE STRADAO IZ TIH RAZLOGA! :'(......
| This discussion has been closed. |