Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
g je bio banalan... Prevencija i pomoć za potrncijalne nasilnike, a kazna za one koji to
već jesu... Ako je za ptevaspitavanje kasno, za kaznu nije..Eto, zato podržavam zakon, ali bih podržala i prevenciju nasilja i pomoć disfunkionalnim porodicama, kao i borbu za vraćanje vaspitne uloge školi.. Široka tema...
Re:
moj sin trpi nasilje od vrtica. Sad ima 14 godina i to ne prestaje. Nas salju kod psihologa, a deca koja matretiraju oni idu kuci da se hvale roditeljima. Shvatam kroz sta ste prolazili , jer moj sin prozivljava isto. Hvala na hrabrosti da svoje muke i posledice toga izneses u javnost. Glavu gore. Vi ste toliko jaki , da sve sto vam se desavalo prebrodite i pricate o tome. Srecno
Re: Pedagog
Ma svaka cast Tatjani V. ,da ona nije napravila ovu emisiju niko od nas se vise ne bi setio pokojnog Alekse ni ove potresne price.Ne bi se ovo na RTS-u emitovalo nikada, pa gde kod savrsenog Vucica,Verbica i ostalih Savrsenih ovako nesto da se desava... UDRUZIMO SE LJUDI,PODRSKA ALEKSINOM ZAKONU, NIKO TO NECE RESITI OSIM NAS SAMIH -RODITELJA. MI MORAMO DA STITIMO NASU DECU PO SVAKU SVAKU CENU I TO JE AMIN!!!
Re:
Ne NE preterujete ni malo.I mi smo roditelji deteta koje je u vrticu proslo takve i slicne stvari..nazalost u tom uzrastu posledice ostaju za ceo zivot ,upisuju se u licnost deteta. Ispisali smo dete godinu dana pre skole i upisali ga u drugi vrtic koji smo pazljivo odabrali.Vredelo je itekako, dete nam se za tih godinu dana preporodilo,uzivalo u normalnoj opustenoj sredini gde deci nije dozvoljeno agresivno ponasanje,jer to se gospodjo DOZVOLJAVA ili NE DOZVOLJAVA od strane odraslih koji nam cuvaju decu i to je cela filozofija.A ja se i dan danas jedem sto sam prihvatala sva ta objasnjenja i razne izgovore od strane prevejanih vaspitacica i sto nam je dete platilo cenu naseg nesnalazenja,finoce, razumevanja za sve i svakoga..A na kraju jedino sto je bilo efikasno je kad sam besna uletela u vrtic i direktno se obratila tom agresivnom deristu nimalo prijatnim tonom...nikad vise nije prisao nasem detetu.
Re: Sto hitnije
Bravo slazem se,nek pogledaju malo kako se u skandinavskim zemljama to radi
STOP nasilju !!!
Dosta je bilo terora zapuštenih kabadahija.
Najstrožije kazne da uvede zakon !!!
Za to sam potpisala peticiju da vise dete ne umre!!! I moj sin ima problem sa vrsnjacima u skolu
Поштовани, Манипулацијом родитеља Алексе Јанковића од стране људи, који овај епитет не заслужују, а притом то данас доводи да не корача један млад живот и граби ка срећи и сну који је сањао, већ здраворазумске људе доводи до крајњих стања и суицидних помисли у својим животима и до искаљивања беса према свим починиоцима који су предходили односно кулминирали овом догађају. Родитељима не именованих дечака, а да се притом суздржим израза убице, као и њима самим, не зависно које националности, желим да питам: Шта помислите када се пењете вишеспратницом, да ли замишљате како ћете спавати тј. да ли ћете се пробудити и како? Шта желите да се деси са вама, какав Ви живот желите? Шта желите своме потомству?
SVI TREBA DA REAGUJEMO I URADIMO DA SE OVO VIŠE NE PONAVLJA!
ČITAVO DRUŠTVO!
| This discussion has been closed. |