Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
A realnost je
Mali se nasao pred 3 opcije:
1. Da se ubije sto i nije opcija
2. Da ceo zivot bezi sto vodi ka tome da poraste u misa od coveka
3. Da pokaze zube i resi problem
Ja iskreno nikad nisam maltretirao nekog bez razloga al sam hiljadu puta gledao kako druga nesrecna/bolesna deca maltretiraju ostalu da i ona budu nesrecna.
100% su roditelji krivi:
1. Sto ga nisu sprecili da se ubije
2. Sto ga nisu nacili kako da se postavi
3. Sto su ga ostavili na cedilu i ako mali nije mogao da pokaze zube mogli su oni za njega
I mislim da su mu roditelji ziveli ko misevi ceo zivot i bezali od problema cim su dozvolili da im se ovo desi ili su bas bas IQ = nula
Da li je ovo i dalje zemlja kriminalaca,polupismenih i lopova? Kako sve vise mladih talentovanih,vrednih ljudi odlazi,sve mi se cini da jeste.Od pravne drzave dobili smo sudske izvrsitelje,neskolovane lekare i psihologe i polupismene upravitelje.Da je ova skola, a i druge u kojima se ovo desava a o tome se cuti,prijavila slucaj policiji, a ne nekom nepismenomi i nezainteresovanom kvazi policajcu koji obradjuje njive - IVICI GRUJICU, mozda bi i direktor kao i nastavnici koji uplaseni cute, slucaj nesrecnog deteta sprecilii, i ono se ne bi ubilo.Koliko jos dece koja vredno uce, treba da bude ubijeno,kao bivsi student medicine,takodje iz naselja Crvena Zvezda?Koliko ?I dalje dozvoljavamo da budemo drzava svih njenih gradjana,samo neznam kojih,verovatno losih.Kao da nam je malo 90-ih pa trazimo jos.Uostalom,deci i mladima su sada starlete,zmajevci,krimosi,propali tzv. pevaci i tzv. pevacice uzor a ne pisci,akademici,kompozitori,slikari...
Re: A realnost je
Nije tačno i ne krivite roditelje, sigurno nisu ćutali. Škola je kriva, šta su preduzeli protiv zlostavljača ? Jesu li ih kaznili, šta ? Gde su psiholozi škole i ne lupajte molim vas. Osim ako nekog iz škole ne braite ili roditelje zlostavljača ili zlostavljače pravdate ? Kako vas nije sramota da prozivate roditelje.
Re:
#1629: - upravo tako ,samo u popravni dom,na radnu terapiju,zajedno sa roditeljima.
Re:
#1632: - zakonom zabraniti raznoraznim sljamovima i nakazama da se promovisu u medijima.
| This discussion has been closed. |