Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
A na zalost u 21 veku ima još takvih škola i nastavnika
Nadam se da će ovim zakonom biti sprečeno stradanje dece.
Potpisala sam zato sto sam covek. Zaustavimo nasilje i diskriminaciju. Ovo je najmanje sto mogu uraditi za Aleksu. Aleksa borimo se za tvoj zakon i zivis u nama!
Zato sto ne trebamo vise da budemo slepi,zato sto nasa deca treba da rastu u ljude,a ne u monstrume ili da okoncavaju kao aleksa!Koliko je ovo nepravedno,koliko je ovo tuzno....
Svi za Aleksin zakon.
A svima koji su ucestvovali u aferi sa malim Alexom ,zelim da postavim pitanje. Kako ih nije sramota?Skrovište.
Zao mi je ovog decaka,njegovih roditelja.Ako mu je Bog dao da zivi zasto da mu drugi oduzimaju detinjstvo i zivot.I mog brata su takvi ubili i obesili,i kako nam je drzava ovakva kakva jeste niko nikada i pored mnogih nasih molbi nije hteo da ispita slucaj.Na uvid su poslali korumpirane doktore a ubice mog brata su i dalje na slobodi kao i od malog Alekse.
Mogla bih još da pišem, ponesena ovom tužnom pričom ...
Za bolju buducnost nase dece!!!! Za bolji i mirniji zivot dece!! Da se ukloni vrsnjacko nasilje, i ja sam necije dete, znam kako je biti plen neke vrsnjacke grupe...
Posle odgledane emisije osetila sam toliki sram i bol sto zivimo u ovakvom drustvu, sto smo dopustili da ovakvo postane. Pre svega zaposlenima u Aleksinoj skoli i nasilnicima, dace Bog da postanu ljudi, da shvate sta su ucinili, a potom se nadam da ce im Bog podariti dug zivot da svaki dan moraju da zive sa tim saznanjem.
| This discussion has been closed. |