Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
Svaki komentar bio bi suvisan .
Potpisao sam peticiju iz vise razloga:
prvo - zato sto je sve vise i vise takvog nasilja medju decom a u zadnje vreme prednjace i devojcice
drugo - zato sto sam pre izvesnog vremena imao neki konflikt i raspravu sa svojim vec odraslim sinom i koji mi je u afektu priznao da je vise puta kao djak u osnovnoj skoli razmisljao da digne ruku na sebe jer je bio maltretiran i sikaniran od bahatih vrsnjaka, skolskih drugova.... nama tada nista nije govorio i nismo imali pojma kroz sta je prolazio!!! Apelujem na roditelje da sto vise razgovaraju sa svojom decom i da obrate paznju.... naopaka su vremena!!!
Re: Re:
deca ,,nasilnici" su najcesce bili ZRTVE PSIHICKOG NASILJA,na sta se ne obraca paznja po skolama,tek kada dodje do batina,onda kao svi nesto reaguju!!! I ovo dete je bilo zrtva psihickog nasilja,pa je svoju agresiju usmerio ka sebi,e to je zalosno
GDE JE ZAKON? MILICIJA? MURIJA?Re:
GDE JE ZAKON? POLICIJA? ( policija...ccccccccvataju pare za nevine kerove...sta onda ocekivati od nji za ljude, decu,,,,) FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
ETO TO JE MOJ BEEEEEESSSSSSSSS
Ima li kakva peticija da se kazne direktor profesori skolski policajac ?
Ljudi i dalje rade zive zabole ih a najveci su krivci.ONI TREBA DA ODGOVARAJU I PLATE I OTKAZOM I ZATVOROM!!!
| This discussion has been closed. |