Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
Trenutno sa svojim detetom pokusavam da nadjem resenje za psihicko maltretiranje, koje trpi u skoli od strane vrsnjaka. Radi se o latentnom, perfidnom, verbalnom i neverbalnom nasilju.Deca lece sopstvene frustracije na drugima, jer ili nemaju paznju i ljubav u porodici ili takve modele ponasanja preuzimaju od roditelja.
Zbog Alekse ,zbog svih koji su bili ili su jos uvek zrtve vrsnjackog nasilja.zbog toga sto sam majka dvoje dece....zastitimo nasu decu,zaustavimo nasilje !
Zato sto zelim da zajedno zastitimo nasu decu od svake vrste nasilja i da se prosiri svest kod ljudi o kolicini besa koji postoji u tako mladim bicima.Deca koja vrse nasilje sigurno to rade zato sto takodje imaju neki problem u porodici.Treba misliti i o tome kako pomoci i njima jer ne treba da zaboravimo da se ni jedno dete ne radja besno i zlo nego ga mi kao porodica a i okruzenje oblikujemo!!Probudimo dobro i empatiju u ljudima!!!
Re:
#1: - Potpisao sam ovu peticiju jer nijedno dete ne zasluzuje da ode u smrt prerano pogotovo pod ovakvim okolnostima.Takodje smatram da u skoli nema mesta nasilju i da to mesto treba da bude oaza sigurnosti za nasu decu.Pozdravljam ovu inicijativu.
| This discussion has been closed. |
Zar je Aleksa morao da strada da bi svi shvatili?