Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
И ја имам децу а и ја сам у школи била пуно кажњавана од учитеља јер су ме вршњаци наметали да добијем батине без разлога.
Zato što sam i ja nečija majka. Svako dete treba da ima srećno detinjstvo koliko god je to u ovom vremenu uopšte moguće. Deca nasilnici samo mogu da izrastu u još veće nasilnike koji će sutra tući i zlostavljati i svoju porodicu i to na još gori nači nego svoje vršnjake. Ako je zločin zlostavljati životinju, još je veći zločin zlostavljati čoveka a naročito dete. Roditeljima čiija su deca meta vršnjaka želim da u borbi istraju i pobede, a roditeljima čija su deca nasilnici želim da se malo više pozabave svojom decom a ne "Farmom", "Parovima" i sl. dok još nije kasno. Takva deca mogu za neku godinu dići ruku i na njih same, tj.roditelje.
Zato sto je problem vršnjačkog nasilja više nego očigledan i nažalost, sve zastupljeniji. A najviše zbog toga što sam i sama majka, što ne želim da moja ćerka ili sin budu nečija meta, niti bilo koje dete. Aleksina sudbina me je strahovito potresla....iznad svega želim da ova peticija doprinese osnivanju Aleksinog zakona.
| This discussion has been closed. |