"Kec iz vladanja" peticija za smenu ministra Žarka Obradovića
A sta imamo danas? Danas imamo samo prezime na istoj funkciji koje se trudi da sva nacela kojim se vodio Dositej pogazi.Imamo coveka kome je bitan samo iznos koji mu lezi svakog meseca i koji zove platom,mada ne vidim za sta bi on primao platu.
Velika je steta sto danas nisu zivi cika Jova Zmaj ili Nusic, jer ko zna kakvih Jututunskih himni i komedija bi nastalo...
Zato, Zarko Obradovicu, nemoj vise da brukas svoje prezime, daj ostavku!!!
Smatram da svi oni koji su kreirali poslednjih par godina prosvetu u Srbiji a pri to je unistili i doveli do ovoga, bi sami morali da podnesu ostavke!Ja sam majka devojcice koja je sada zavrsila 8. razred i decaka koji je zavrsio 6. razred.Ne mogu da verujem koliko je srozano obrazovanje nase dece u Srbiji,gledajuci danas rezultate i uspeh dece koja su ove godine zavrsila osnovno obrazovanje.
a ne ovakvo nešto polupismeno, zvano "Proširena rečenica"
Lena989
Prvo svi na ulice zbog svoje dece sad treba izvaditi pistalje a ne zbog istih tih usranih politicara koji su nam dosli glave....Sta komentarisati kad je sve receno,ja sam roditelj malog maturanta i buduceg brucosa koji imaju uspeh od prvog razreda osnovne skole,dzaba postenje trud i rad kad deca sa uspehom i pozrtvovanjem nakraju dozive od svoje drzave sramotu,i sto ta deca idu u inostranstvo da se skoluju pa naravno kada ih tudja ruka vise ceni... Surovo ali istinito.
| This discussion has been closed. |