Peticija za smenu Slavice Đukić-Dejanović
Strašno je izgubiti život,samo zato što zdravstvo nema neke lekove,pa pacijenti umiru ,jer nemaju para,a lekove možeš kupiti,naravno,opet ako imaš para...tužno.Majka mi je umrla od karcinoma,citostaike smo sami kupovali,koštalo je mnogo,prodali smo mnogo i uložili sve samo da joj pomognemo,ali ipak smo je izgubili.... :( i još samo nešto,kada se neko razboli,ide na bolovanje,a tada dobija mizernu platu,kao da je kažnjen što se razboleo,strašno!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
ne mogu ni da pomislim sta bi bilo kad bi bilo....
:(
sve politicke figure su osobe bez humanosti, dostojanstva i ljudskosti, jer da imaju ove navedene osobine u sebi mi ovu peticiju nebi ni morali da pokrecemo i potpisujemo...
doticnu gospodju bi trebalo pitati da izdeklamuje najprostiju stvar - hipokratovu zakletvu , koju je bez sumnje i ona polozila,
garantovano nebi znala ni prveu stavku...
Клостидија
Re:
#28: - Bože stvarno nisi fer! e stvarno nisi fer! ... da i ja mislim tako, mada imam prikladno objasnjenje (koje do duse nije ADEKVATNO i nisam potpuno siguran da je istinito) Ali Božiji zadatak mada je sve u njegovim rukama, ... nije NADLEZAN da "uzima" nego samo da deli, ... i to "SVIMA PO POTREBI i SVAKOM PREMA ZASLUZI ... a to je odredio Sv. Petar jos u nasim vecnim proslim i buducim zivotima u ovozemaljskim (sadasnjim) telima, koja kao takva telesne individue umiru, ali bezgranicno zive nase duse i HROMOZOMSKO svojstvo nasih GENA koji se uvek REINKARNIRANO vracaju na prvobitno mesto postojanja, ali u razlicita tela, ... i uvek iznova ih Sv Petar odmerava na "kantar" i njihove grehe iz proslih zivota, ... kaznjava ili nagradjuje u zavisnosti, ... po POTREBI i ZASLUZI mada nije OK da kaznjava decu bolesne, stare i iznemogle, ... ipak se pitam zasto zaista Bože nis fer i ne uzmes makar "na privremeni godisnji odmor" ove gore imenovano pobrojane: Krkobabića? Dragana, Verka, Jasnu, Sašu Mirkovića, Raku, Bidžu i Bulidžu... Zašto Tiku? :'( ?
nase ministarke zdravlja stvarno je sramota.
| This discussion has been closed. |