PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Re:
Ne jedi govna budalo,pa ti dobro znas da naprednjaci placaju zauzece....konju
Re: Re: Ne dajmo stoci da nas mlati
#30: 99% Srbija - 99% Serbia - Re: Ne dajmo stoci da nas mlati
Izvinite,ali ja vas uopste nista ne razumem majke mi....
Re:
T i izgleda nista i nisi cula jer zivis u rupi,izadji malo napolje....
Re:
Miro ne serite molim vas,mi smo govna i ti si govno i ti to znas,ne treba nama peticija nego da malo razmislimo
Re: Berati Metus
#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus
Slusaj pederu ti si govno i treba te pocistiti metlom,ne treba nam peticija vec da se malo urazumimo. Govna smo i tu se nista nece promeniti
Re: Re: Podrska peticiji
Gospodine Anonimus,
- zadatak policije jeste, izmedju ostalog i borba protiv huligana i nasilnika. Da je ovo pravna i demokratska drzava, policija bi se svakako posvetila i ovakvim javnim pretnjama onim gradjanima koji otvoreno iznose svoje negodovanje protiv jednog drzavnog organa.
- da Ti zaista zelis dobro svojoj zemlji, svoje stavove bi zastupao javno, sa punim identitetom, pristojnim izrazavanjem i ne bi se krio iza 'kolektivnog Mi'
- u sustini, ja i nisam za ukidanje jednog takvog drzavnog organa vec za odgovorno i civilizacijsko ponasanje sluzbenih lica prema svojim gradjanima. Nedavno sam bio sa svojim bliskim rodjakom, koji ima skoro 80 god. u jednoj od drzavnih institucija da bi on podigao obicnu fotokopiju predmeta i tom prilikom doziveli smo sramno maltretiranje od strane uniformisanog sluzbenog lica ( NIJE rec o komunalnom policajcu) u toj ustanovi. Mene je nazivao obezbedjenjem.pretio nam, itd. Kasnije se ispostavilo da ja njemu pravno ne mogu nista jer mu je drzava dala pravo da se tako ponasa prema strankama i u ovom slucaju prema staroj osobi.
Ako Ti kao mlad covek smatras da je to u redu i da tako nesto sutra i tebi ili nekom tvom rodjaku, prijatelju, moze i treba da se desi onda ja tu nemam sta vise da dodam.
S postovanjem
Re:
Nije losh predlog. Slazem se u potpunosti ! Pozdrav, KC u VP..........
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Re:
#4: zlaya -
Asta ima tebe ko da pita neradnice balavi