PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Karta za BUS PLUS treba da se plati ali lisicam savladati otpor jedne zene od strane tri debela bahata policijca je upotreba prekomerne sile i neka pokazu gde su to pokasali da sprovedu nekog bahatog i snaznog muskarca
Re: Berati Metus
#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus
Mislim da je jedini način borbe protiv ove bahatosti masovno nekupovanje karata za prevoz. Koliko god da su moćni, oni ne mogu da uhapse čitav autobus. Znam da će uskoro , pod prisliom, firme svojim zaposlenima kupovati karte... Čak i ne moramo da nemamo kartu, ali možemo da odbijemo da je pokažemo. Svi, ceo autobus. Jednom, drugi put, treći put... Ništa od onoga što joj je u opisu posla komunalna policija ( jel' se to piše velikim slovom?) ne radi, a prekoračuje nadležnosti na svakom koraku. Zbog toga ih treba ukinuti!
Sto pre tj odmah ukinuli tu tzv.Komunalnu policiju
Sve je jasno nema nikakvu funkciju Nikakva svrha samo trose pare ovog jadnog naroda.
vozikanje automobilima po javnim povrsinama . Uzasno su obuceni za jedan velegrad , izgledaju kao necije privatno obezbedjenje pogotovo policajke ....ovo mislim vec godinama i super je da postoji peticija protiv
gradonacelnik sinisa mali najavio danas da nema otpustanja komunalnih policajaca , u planu je jos zaposljavanje policajaca.ko nas zasta pita !!!!!MA NEK PUKNE TRECI SVETSKI I TREBA!!!
Obzirom da se priprema najnovija akcija OPRAVDATI DECIJI DODATAK gde ce morati sva deca koja primaju isti da rade i (doduse bice postedjena ona od novorodjenceta do 2 god.)izvesni gospodin je najavio da ce zaposliti jos kadra koja ce proveravati da li MLADEZ radil ili ce im automatski biti uskracena primanja.Znaci ocekivati treba BABY KOM.POLICIJU. Ja im predlazem MREZE da ih lakse love.
naoruzajmo se dobro kad krenemo od kuce pa udri bagru, !!!
Peticija je sjajna,prava stvar,i nadam se da ce istrajati i imati zeljeni efekat. Da li su oni formirani sa idejom da pomazu gradjanima,po meni sustina njihovog postojanja, ili su im jedini smisao i motiv kazne,maltretiranje i ponizavanje???
| This discussion has been closed. |