Peticije.online

PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

PROTIV SUDSKE NEPRAVDE - MALA REA MATIJEVIĆ DA OSTANE SA MAJKOM

Gost#1 Oct 17, 2013, 19:50
Mislim da mi ništa tu ne možemo. Svaki sledeći je gori od predhornog a narod je više i oguglao.
Gost#2 Oct 18, 2013, 12:06
svakako da ostane.
Gost#3 Oct 18, 2013, 18:52
Pošto sam i sama žrtvom "neprikosnovene sudijske funkcije",tj.sudije Maljković Branke iz N.Sada, koja mi je u postupku lažne imovinske transakcije za potrebe građevinske mafije formalno pravno oduzela stan na podlozi falsifikovanih ovlaštenja, a takođe sam žrtva biv.min.pravde Snežane Lukić Malović, Slobodana Homena koji su cirkularnim pismima preporučivali opstrukciju rešavanja radno-pravnih sporova u kojima su uspeli radnici, te sudija iz N.Sada Nonin Milenka i Tatjane Kušlić-Prdić u radno-pravnom sporu o kome posle osam godina parničenja odlučuje Ustavni sud Srbije, predlažem da po svim većim gradovima Srbije organizujemo proteste ispred zgrade suda i tužilaštava, na kojim skupovima će mo ih opomenuti da nam je dosta njihove "pravde" i "sudske prakse" koja nema veze sa EKLJP, Ustavom,pozitivnim pravnim propisima,moralom i pravdom.
Branka Milić
Gost#4 Jan 28, 2015, 09:43
Stop nepravdi. .

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.