Peticija za ukidanje veronauke u skolama
Re:
Dobra je vest da ti nemas mozga ni jednu trunku pa zato tako i lupetas djubre komunisticko i bezboznicko.Takvi kao ti su ovu Drzavu i doveli do ove slave.
Re:
Da ste imalo prosveceni umovi pa da znate da veronauke ima kao obavezne u katolickim zemljama ,a mi se borimo da budemo glupi i nepismeni i zatucani
Re:
nametanje cega,da si imalo pismen covek pa i da si imalo srbin znao bi sta je pravoslavlje
Re:
zaboravio sam da napomenem,da bi bilo dobro da administratori sajta,postave odredjne norme,sa kojim bi ogranicili vrstu peticija.Primetio sam da ima svakakvih "peticija",kao sto je ova,kako bi prave peticije dosle do izrazaja.
Re:
Naravno, da se veronauka u skolama ne sme ukidati. Zalosno je da ova gospoda, koja je za ukidanje veronauke, nije ni svesna da se sve cini da se unisti nasa vera. Mogla bih jos mnogo toga reci......
Re:
Да ли сте ви нормални људи моји? Па ви сте стварно на неким тешким дрогама.
Vreme je da se vratimo kao Stari Sloveni nasim obicajima, veri i prirodi koja ce nam omoguciti da prezivimo ovaj teski period u istoriji planete zemlje.
I da ne zaboravim. Nasa kultura je dokazano starija (lepenski vir 7000 g p.n.e.) i od Mesopotamije koja se smatra jednom od prvih civilizacija u istoriji covecanstva. To mozemo da zahvalimo pravoslavnoj crkvi koja je sve ucinila da tragove Slovena iskoreni kako kod nas tako i u Rusiji i Ukrajini pa je veoma malo toga sacuvano od nasih predaka kao i Nemackim istoricarima koji su uspeli da falsifikuju istoriju tvrdeci da su Sloveni sa njihovog podrucja dosli na vec vizantijsku teritoriju ali u stvari je tacno da smo mi drevni narod koji je bio tu pre bilo koje civilizacije pa cak i Egipta i Mesopotamije ?!
Lepenski vir 7000 g p.n.e !
Nadjite civilizaciju koja je starija?
Сјајно...
И за вашу информацију, тај предмет се званично зове Православни Катихизис.
:*
veliki pacifista verovao u to da ce jednog dana nestati i nacije i drzave i religije DAJTE MI PRAVO DA I JA VERUJEM U TO i da ce onda zaziveti mir i ljubav na planeti
Peticija u dupe konju
Duša je božanska komponenta i suludo je prljati je dogmom bilo koje od kolektivnih religija...
Re: Re:
Ako biti obrazovan znači verovati u zmije koje govore, u štapove koji se pretvaraju u zmije i u to da neki jevrejski stolar može da hoda po vodi i da te oživi kada umreš i ostale slične gluposti, onda će mi biti čast da budem neobrazovan.
| This discussion has been closed. |