Peticije.online

Peticija za uklanjanje "promo panela" sa kikindskog trga

Saopštenje iz Opštine u vezi uklanjanja promo panela

ljrb#1 Jun 11, 2015, 05:49

Čestitam svim građanima koji su svojim mišljenjem i angažovanjem doprineli da  ova akcija uspe. Inicijatorima peticije, takođe čestitke.  Nadam se da se i vi osećate dobro, jer smo uspeli da sačuvamo i odbranimo nešto što se tiče svih nas zajedno, a nikog lično. Danas je veliki uspeh braniti opšti interes, a ne misliti o ličnom. Bravo!

Gost#2 Jun 11, 2015, 06:32
Nadam se da ce sada postaviti na pravom mestu, tako da ne smeta nikome a obavesti onoga koga zanima. I za to treba biti strucnjak, verovatno ce gospoda koja su dosla iz Beograda, sa velikim skolama pametno odluciti.
Shanyiika#3 Jun 11, 2015, 08:39

Građanske inicijative su jedino što nam preostaje u borbi protiv nepromišljenih poteza političara. Nas je ipak mnoogo više nego njih samo je potrebna organizacija

Gost#4 Jun 11, 2015, 13:32
Drago mi je da je peticija postigla zeljeni efekat,mesto tih panela su zaista idiotizam blago receno,drago mi je da su to videli i rukovodeci ljudi nase opstine,jos jednom cestitam u licno ime samom zacetniku peticije i svima koji su ucestvovali u ovom.
Gost#5 Jun 12, 2015, 23:22
A eto :) sada mi je i smesno vec,bas 12.06 znaci juce,zena iz trafike mi se zali kako su je sada unistili jer su tu preneli panele xaxaxax pa majko mila hoceli sad i ona peticiju pisati :)
9zam#6 Jun 14, 2015, 12:15

смешно ....

Па они су поново поставили те исте паное на ТРГ-у. Па, да ли то стварно има смисла. А, остале су рупе које би требале да то санирају са новим комадима таквих истих бетонских плочника!!!

Ništa bez vandalizma#7 Jun 15, 2015, 10:02

Premeštanje nije uklanjanje

Potpisao sam peticiju da ta gomila smeća bude uklonjena sa trga, ne premeštena na neki drugi deo. Po čemu je novo mesto prihvatljivije od prošlog?

С Т Р А Ш Н О #"!#8 Jun 15, 2015, 10:57

Re: Premeštanje nije uklanjanje

#7: Ništa bez vandalizma - Premeštanje nije uklanjanje 

Свака част на коментару. 

И Ја сам потписао петицију да се панои уклоне.....

Шта треба да се деси-да неко дете док протрчава испод остане без скалпа ! ! !

А они постављени исто на ТРГ-у, само на дугом месту где такође праве ругло и срам Кикиндског ТРГ-а.

Да ли треба поново да се организујемо и потписујемо петицију , па нека поставе испред својих кућа поједини који су то и поставили и наредили.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.