Peticija za Vraćanje deteta roditelju
This comment has been removed by the author of the petition.
Moj život su moja deca
Podrška roditeljima!
Potpuno vas razumem jer sam i sama, na vrlo sličan način prolazila kroz ovakvu situaciju. Mogao bi se scenario za film napisati, presedan šta i kako se sve izdešavalo.
Smatram da je svakom detetu najbolji život kod svojih bioloških roditelja, koji ga na svetu najviše vole i brinu o svom voljenom detetu.
Одузимање детета из породице је страшна неправда и према детету и према породици. Пажња и напор друштва морају бити усмерени на очување јединствене породице као основне ћелије здравог друштва.
gost
neka bog pomogne da se dete vrati, ali s obzirom na sva desavanja, ocigledno je da ce roditelje lisiti roditeljskog prava i dete dati na usvajanje, ako vec i nije negde na adaptaciji.
nece biti prvi put da to urade neljudi iz centara za socijalni rad.
Maria Blum
Na fotografiji se vidi da dete ima sve uslove: s kojim pravom OTIMATE DETE roditeljima? Da ste ucili skolu Vi socijalci (a niste) - znali biste pravilo: DETE KOJE NE PRIMI LJUBAV MAKAR jednog roditelja - NE MOZE DATI LJUBAV SVOM DETETU = u prevodu znaci - da ovim otimanjem, pravite buduci socijalni problem u Srbiji!
SOCIJALCI, Ko vas je platio za otimanje ovog deteta?
Devojka- SRBojka
Otac Srdja je miran covek, ali bi neki drugi otac uzeo pistolj - pa bi doveo ZAKON!
Zar se Vi socijalci ne plasite kada idete ulicom - posle ovakvih prljavih radnji?
Ne otimajte nam decu bagro! Deca su dar od Boga i gotovo uvek im je najbolje kod roditelja. Budite jaki. U ovom slučaju poraz nije opcija!
| This discussion has been closed. |
Lopovska drzava http://perotemerin.blogspot.com/