Podrska Sasku
Ljudi koji ne zive od svog rada poput kriminalaca, besposlicara, izdrzavanih lica, narkomana, itd. nikada nece shvatiti zasto licna imovina predstavlja svetinju za svakog normalnog coveka i domacina. Oni koji nemaju porodicu takodje nikada nece shvatiti zasto je svaki savestan roditelj i suprug spreman da ubije da bi zastitio i spasao zivot svom detetu odnosno supruzi. Tesko je to objasniti onima kojima se zivot sveo uglavnom na kladionice, automat klubove, igraonice, marihuanu, ekstazi, spric, prah, alkohol, ispisivanje grafita, pederisanje, ogovaranja i slicno. Nikada takve ljude nemojte ubedjivati jer sigurno ne bi bili prvi koji su to pokusali. Normalnom coveku ne treba ubedjivanje a budala kada bi mogla da razume svet oko sebe, savete pametnih ljudi i razlikuje normalno od nenormalnog, ne bi bila budala.
Sramota je za ovu nasu bednu drzavu koja hapsi ljude kad zele da zastite cak i svoju porodicu.....zar ni na to nemamo pravo?! Ajdemo onda da se svi poubijamo medjusobno-zato sto nam se ne svidja komsijin pogled ujutru kad ustanemo-zato sto se necije dete igra pod nasim prozorom kad odmaramo i smeje se naglas-ajmo da se poubijamo. Covek je hteo da zastiti svoju porodicu i to je normalno kad imamo rasulo u drzavi-policiju nikakvu, a o pravdi i da ne govorim.......u ovoj zemlji nema pravde! Pokazace se da ima pravde samo ako se ovaj covek oslobodi! Zar bi trebali da pustimo provalnike da nam ulaze u kucu i da nam uzmu sve dok mi samo gledamo?! Pa ko bi to ucinio?! Bas se pitam i bilo bi lepo da neko iz Vlade nase divne pokrene nesto i oslobodi ovog coveka da moze uzivati sa svojom porodicom. Sva moja podrska za oslobodjenje ide ovom coveku i molim se Bogu da se vrati svojoj porodici. Ovo je bruka i sramota za ovu drzavu! Zar vise ne mozemo ni da se branimo? E to nisam znala! Samo mogu reci jedno-SASKO-NE DAJ SE-NAROD JE UZ TEBE-!!!!!!!!!!!
Re: Podrska Sasku Bogeskom - korak dalje
Hitno treba menjati nakaradne zakone!
Ovako, ispred monitora, najlakse je komentarisati. Ne dao Bog nikome da dozivi kod kuce ono sto je taj, nesrecni, Sasko doziveo. Ne znam sta bih ja, konkretno, uradio, jer mi se slicna stvar nije desila, ali sam siguran da bih uradio sve sto treba da zastitim svoju decu. U mom domu, mestu gde mi se deca osecaju bezbedno, niko nema sta da trazi, osim ako ga neko ne pusti unutra.
Saska ne poznajem, nikad nisam cuo za njega, ne znam da li je dobar ili los covek, i ne zanima me to , znam samo da mu je neko NEPOZVAN upao u kucu dok su mu zena i dete bili tu. To mi je dovoljno.
| This discussion has been closed. |
Re:
#5: different -
Daj ne lupaj, taj ako je mario za svoj zivot ne bi se drogirao (jedan zivot) i upadao u tudji stan (drugi zivot), eto vec je sam sebi 2 oduzeo