POCIVAJ U MIRU TIJANA SMRTNA KAZNA ZA UBICU
://
Pratila sam slucaj iz dana u dan, prolazila pored TOG mesta, ne znajuci da cu posle par dana procitati kako je ona bas tu zakopana. Sta reci vise? Pustite manijaka, neka proseta, neka mu narod sudi ili neka drzava uvede promene, vratimo smrtnu kaznu!!!
treba to macolom
ZA KERA SKUPLJENO preko 12 000 POTPISA, A ZA DETE TIJANU 1000. ALO DRZAVO PROBUDI SE ! SHARUJTE OVO IAKO NE VERUJEM DA IMA VAJDE OD ONLINE PETICIJA KOJE NE TRAZE JMBG !
SKUPIMO SE U OPSTINAMA I POTPISUJMO ! MI SMO BIRALI VLAST , NAS MORA DA ISPOSTUJU !
Sladja.
Treba ga mučiti svaki minut mu sjeći sve polako da vidi kako je >.< Pedofilčina >.<
Ovo je tuzno i pretuzno,ne daj boze nikome,saucesce porodici tijaninoj,molila sam boga da ju nadju zivu ali na zalost... : ( A tog ludaka divljaka treba sjeci komad po komad i patiti ga cim duze da umre U naj vecim mukama i za ubuduce ludake da im na pamet ne bi palo.
Majka sam troje dece i apelujem da sve majke zauzmu stav po pitanju ovakvih monstruma,da trazimo smrtnu kaznu za ubice monstruozne...Drzavna vlast treba vec jednom da pocne da slusa glas i poruku naroda sta sa takvima treba da ucine...Ne dozvolimo da se ovakva trgedija ponovi...POCIVAJ U MIRU TIJANA ANDJELE NAS
Monstrum!
| This discussion has been closed. |