POCIVAJ U MIRU TIJANA SMRTNA KAZNA ZA UBICU
Svaki normalan covek i roditelj ce potpisati ovu peticiju, jer svi imamo decu. Neka Bog da snage Tijaninoj porodici da izdrzi sve ovo . Tijanu andjeli neka cuvaju i neka joj Gospod da rajski vrt. A ubici najgoru smrtnu kaznu mada je i to za njega blaga kazna.
Re:
#136: Jebo ovakve peticije, papir i olovku u sake -
Tacno. Pravu stvar ste rekli. Svi imenom i prezimenom da stanemo na put ovakvim stvarima, i mi imamo decu i svako normalan ce podrzati ovo.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Smrtna kazna,nista drugooo!!!
Требало би га ставити у ћелију са психопатом и педером. Треба га ставити на највеће муке, заклати. А смрт би му била само олакшање, треба нешто горе и од смрти за њега.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: 2 puta se pojavljuje
Bicevanje ubice do smrti
Samo u Srbiji se desavaju ovakva monstruozna ubistva i samo srbija ima slab pravosudni sistem koji treba da stiti njene granjane a ne da dozvoljava ubicama da ubivaju i dalje sta ubica moze da nauci za 4 do 5 godina zatvora,,pa sta kad odlezim kaznu posle cu da ubivam jos cisto iz razonode ...Srbija ima najveci kriminal u Svetu Kada bih birao gde da zivim nikada nebih izabrao Srbiju a nikome je nebi ni preporucio ni svom najgorem neprijatelju...Pre bih birao Iran ili Izrael to su zemlje koje imaju bolji 50 puta pravosudni Sistem od Srbije...Srbin koji je prosle godine u Niksicu pobio onu porodicu a potom pusten na slobodu sam zato sto se pravi da je skrenuo pa bas zato treba da zavrsi iza resetaka na dozivotnu ...Smrtna kazna je brza smrt Tijaninog ubicu treba bicevati do smrti a ne olaksati mu muke...
SMRT ZA TIJANINOG UBICU
Koliko bolesnika danas hoda ulicama, pa to je alarmantno!!!
A sto se tice ovog monstruma, reci ne postoje. Dace Bog da se sve vec jednom vrati u normalu a ubice u najgore muke!
MOlim vas nek mi neko kaze jel smo uspeli da se izborimo za dan zalosti za Tijanu i za smrt tijaninog ubice?
SA PONOSOM POTPISATI
Re:
UVESTI SMRTNU KAZNU ZA OTMICARA I MUCITI GA NA ISTI NACIN KAO STO JE I ON NJU ,I ONDA UBITI....
| This discussion has been closed. |