ZA SPAS JE ZADNJI CAS - POMOC PSIMA IZ SINTERAJA POZEGA
Rade
molim vas da mi pomognete oko informacija vidim da znate neke stvariveom bi mi znacila pomoc
Re:
Nista ljudi ... ako ovo ne uspe nema nam druge nego da sihnhronizovanim akcijama i istovremenim delovanjem u NAPAD!!!
Pronaci sve ,,ljude,, koji su odgovorni za ovo, bilo cinjenjem ili propustanjem radnji koje su mogli da preduzmu A NISU da se ovo ne dogadja i onda podneti KP , postaviti "Stub Srama" na svim drustvenim mrezama i tamo im blokirati profile , na svim forumima pisati o tim NELJUDIMA ,kaciti fotke i njihove i svedocenja ovih zlocina pa onda pisati o ovome sa dokazima medjunarodnim institucijama ,posebno Savetu Evrope jer toga se najvise boje , pa dalje ... napraviti sveopsti protest i to ne u Beogradu nego tamo gde se dogadjau ove strasne stvari . a 4.10 2013. u Beogradu , povezati sve NGO i druge organizacije i ako i to ne uspe onda ZOO GERILA !!!
minja
Da li je moguce da jos niko nije reagovao na ispad bolesnika koji rade ova zlodela ....ovoliko krvavih ruku slobodno seta ulicama ...sutra ce i zivoti vase dece biti u pitanje ...ubica kad jednom oseti krv .......
Re:
#6: molim vas da mi pomognete oko informacija vidim da znate neke stvariveom bi mi znacila pomoc -
Hocu samo mi se javite u inbox
Re:
Uzas!
Život
Svako malo se zapitam, kako izgleda jedan zločinac ujutro? Kakav mu je dan? Što misli zbog čega postoji i šeće pod ovim istim nebom sa svim živim bićima?
| This discussion has been closed. |