Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Uzas
Ponovite test uzasno je nemaju djaci dovoljno vremena za zadatke koji su malo napredniji ....
Smanjite kriterijume!!!
Me
Za prelaženje hemijskom i nedostatak vremena se slažem,ali da je bilo pretesko-nije.Svako ko je vezbao i prešao propisanu zbirku iz Ministarstva imao bi dovoljan broj bodova.Svakome kome je bilo 'preteško' nije se dovoljno spremao za ispit.Sami ste krivi...
Nema smisla
pretesko je bilo, treba da se ponavlja.... najbolji ucenici imaju po 5 poena...
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Me
ne brate,ja prolazim sa tri cetvorke,a ranije sam prolazila jedva odlično,pa sam dobro uradila
Vi klinci niste normalni,kako ćete se spremati za fakultet ako se već sada žalite.Ocajni ste,poz
!!!!!!
Zadaci nisu bili toliko teski koliko su bili nepromisljeno sklopljeni, kada se sve zajedno sabere. Nerealno je uraditi 18 zadataka sa postupkom, proveriti ih i zatim preci hemijskom olovkom. Samo je trebalo izbaciti neke ili dati ponudjenje odgovore, pa da se rezultat zaokruzi.
UZASNO TESKO! SMANJITE KRITERIJUME. NIKO OD VAS NIKAKO NE BI ZNAO DA URADI OVO, ZASTO TO OCEKUJETE OD DECE OD 15 GODINA?!
| This discussion has been closed. |
Zar nije dovoljno što moramo 8 predmeta da polazemo?Imali smo nedovoljno vremena za rad jer su zadaci bili i suviše teski,a još se traži da se sve podeblja hemijskom.Pola učenika nije stiglo da uradi sve zadatke,a kamoli da ih pregleda...