Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
CU VAM DAM 1000$ ZA ZIJECA
Necuuu opet da radimm matuu..super sam uradilaa...jedino bodovi da se smanje za skolee
This comment has been removed by the person who wrote it.
pretesko
suvise su teski zadaci, a jos je i bilo premalo vremena!!!
AJMO BRE GEJ ODMA SE PONAVLJA ZA PROLOM VODU PRE JA SAM GAJSTRABAJTER I IMAM LAMURDIZNI I TRAKTOR CU VAM OREM NJIVE AKO TREBA SAMO BRE RESET TEST DA IMAM 1000 EVRI U DZEP ZA DZEM
Dzabe sve ovo radite.Nece da se ponavlja
Zašto?
Zašto bismo ponavljali test i smanjivali kriterujume? Ako niko nije dobro uradio jednostavno se smanjuje prosek, što naravno znači da se smanjuje i potreban broj bodova za upis željene škole... Smanjivanjem kriterijuma jednostavno povećavamo broj potrebnih bodova za upis svih škola jer se kriterijumi smanjuju za sve učenike, a ne samo za neke. Oni koji hoće da ponavljaju test, to hoće samo da bi dobili šansu da bolje urade test... Lakši test će svi učenici uraditi bolje od ovog teškog.
Glupost
Glupost da veću nisam čuo. Ajde da im svima damo po 10 bodova. Neka se samo formalno pojave a mogu i preko facebook-a da ne cepaju cipele.
Bilo je teško. Mislim da bismo sa više vremena možda i mogli uraditi test,ali dva sata i ovakvi zadaci uopše nisu u redu. Ne vidim rešenje u tome da svi imamo po 12,13 bodova. Nije bilo vremena. Zadatak treba prvo pročitati više puta,analizirati,shvatiti,a tek onda sledi računica. Koliko je samo za računanje vremena potrebno,a da ne pričamo o tome da neko možda ima potrebu da uradi zadatak još jednom kako bi bio siguran u rešenje.
ODGOVORITE MI KOJI SU VAS ZADACI MUCILI?
Re:
Naravno da će se smanjiti. Ako niko ne bude imao 10 poena iz matematike, neće moći ni da ima 100 poena. Broj podova za upis ne postavljaju škole već učenik sa najmanjim brojem bodova koji je upisao tu školu.
| This discussion has been closed. |
PONAVLJANJE TESTOVA ODMAH!
JEBEM VAM SEME!
TEST PRETEZAK NE MOS SE OKRENUTI DA MALO PREPISES!
NASTAVNICI GEJOVI ODMAH NAPOLJE!
JEBEM IM SVEEEEEE!
OVO JA NASE POSLEDNJE UPOZORENJE!