Pravda za DEDU - Peticija
Зато што свако има право да брани свој дом, свој живот и живот својих укућана од криминалаца. Закон треба мењати,а овог поштеног домаћина ослободити и доделити награду за храброст.
Deda, junačino.
Njega na posmatranje?! On ima više mozga nego svi ti koji ga šalju tamo. Starina, naš oslonac, naš predak, naš Deda.
Zato sto je sramno da lopovi,siledzije,manijaci i ostali olos ima veca prava od obicnog postenog sveta. Zakon je na strani pogresnih,to nema nigde.
Tascone
SRAMOTA, CIGANI IMAJU VECA PRAVA OD SRBA U SRBIJI! Ako malo procitate po internetu videcete da su lopovi krali metal!
Zasto sam potpisala Peticiju?????????Zato jer mi se gadi na kriminalno ucenjivacko vladanje u Srbiji.Zao mi je sto moram da kazem al Srbijom vladaju kriminalci i svaki kriminalac ima veca prava od postenog gradjanina.Da se dedica nije sam odbranio ladno bi ga ubili i opljackali i onda bi se kao svi cudili kako je moglo da se desi.Svaka cast dedici i pustite coveka na slobodu jer je branio svoj zivot i imanje.Krimose u zatvor oni su napali na coveka na njegovom.
| This discussion has been closed. |