Да се забрани продавање америчке и британске одеће.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: ????? ;)
Reason for the removal: ??? ???? ???? ????? ????? ????? ?? ? ???????? ?? ?? ?? ?? ?? ??????? ;)
Re: USA
Da li si ti normalan? Dok smo mi SRBI imali svoju drzavu, veru, pismo... u americi su vecinsko stanovnistvo bili bizoni.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА кад чујем тако нешто покидам се...
Ко је измислио струју без које не би ништа постојало??
Смрт америци!
Србија Сбима!
КОСМЕТ је ♥ СРБИЈЕ!
Због те мајице који носиш немаш чукун деду,немаш 80%
фамилије!Размислите о томе дебили једни!
Taко је
Серем ти се ја у Америку,у сваку државу појединачно,и на Холивуд,и на Кока-Колу,и на Кип слободе посред бакље.Јебем ли ти Опру Винфи и Парис Хилтон поготово!!!!!!!!!!!!
Живела Србија!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Milose, sve sta si nabrojao u tehnickom smislu je posledica genijalnosti Srbina - Nikole Tesle , najveceg ljudskog genija u celoj istoriji ljudskog roda. Za NBA me bas briga, imamo mi odlicnu evropsku kosarku gde smo i tu poznati a neki od nasih igraca su bili poznati i u NBA ligi.Shvati da ne mogu da volim onoga ko me je bombardovao 78 dana i noci a u jednoj od njih sam slucajno prezivela.Ne mogu da volim one koji su istresli uranijumske bombe od kojih mnogi ovde umiru pa i deca.Kakav si ti to covek kad sve gledas kroz internet komunikaciju i kosarkaske lopte?!?
Re: Re: USA
I veliki Nikola Tesla je uradio sjajnu stvar za Svet izmislivsi struju, pa jel ceo Svet nosi Srpske majice? Ja ne videh nekog Amerikanca da se slikao sa Srpskom majicom zbog toga? I amerika ima jake proizvode, istina, ali odakle im? Ubijanjem nevinih civila, nevinih ljudi, borbom za vlast, otimacinom, ratovima za naftu, e tako oni postaju mocni u 21 veku.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |
Reason for the removal: ??? ?? ???? ????? ????? ?? ?? ????? ??????? :*