PRODUZENJE ROKA SLANJA STATISTICKIH IZVESTAJA ZA 2015.godinu
A red u SUP-u za licne karte....))) Sad tek vidim koliko nas nema cipovanu licnu kartu!
Mislim, ne bi nam ni trebala.... al eto, sad nam treba!!
Zato što samo kod nas može da se pusti u rad aplikacija koja nije istestirana u praksi,zato što je svake godine neki novi šou program oko završnih računa,zato što taj neko ko smišlja kako sve to treba da izgleda ili još bolje želi da to kod nas izgleda i funkcioniše kao kod tamo nekog NIJE OBEZBEDIO OSNOVNO SREDSTVO ZA TAKO NEŠTO a to je besprekorna i proverena tehnologija-i mi jedva čekamo da udjemo u 21 vek ali mora li ovako?
Ako aplikacija nije od 2015 postavljena da funkcionise kako treba, bez ikakvih posledica po odgovorne, zasto bi knjigovodje i njihovi poslodavci snosili sankcije zbog nedostavljanja fi - da li je u redu da aplikacija do 23.2.2016.pravi probleme, a posle ce verovatno da bude problema zbog guzve
U nasoj profesiji moramo biti sve - pravnici, programeri, poreski savetnici, balanseri izmedju privrednika i drzave, a za knjigovodstvo ostaje malo prostora! Sa njihovim izmenama propisa u zadnji cas nemoguce je sve obaviti kvalitetno.
I cemu posebno statisticki izvestaj od redovnog godisnjeg? Neka mi nabroje bar tri drzave u kojima ovo funkcionise!
Dakle, svaki komentar je suvišan.
Traže sve u roku, ogromne kazne za prekoračenje rokova, a sve donose u zadnji čas, od propisa do elektronike! Dosta više!
Ukinite statistički izveštaj, kome služi i čemu!? Zar nemože statistika da koristi podatke iz redovnih izveštaja? Ko još tako radi?
mucenje, mucenje, mucenje...
a i sertifikaciona tela nece moci ispostovati rokove za izradu
elektronskih potpisa zakonskih zastuipnika.
| This discussion has been closed. |