Smrtna kazna za silovanje dece i žena
U kakvoj drzavi mi zivimo,da nista nije sveto,pogotovo deca. Takvim monstrumima nije mesto na ovoj zemlji,treba ih sve ubiti i spasiti narod! Preduzmite nesto,menjajte te vase zakone i ucinite nasu zemlju sigurniju za decu i sve nas. Samo smrtna kazna moze nesto resiti,nikakvi zatvori i ludnice,samo smrt!
Treba ih sve ubiti!
Re:
Bas tako . Straano je sta se desava i zakon to dozvoljava. Ne suditi takvima, momentalno spaliti da ceo svet vidi .
Menjajte zakon!!!!!!
Re:
Jeste li citali i tome kako dane provodi mesar koji je ubio Tijanu JUric?!!!!!?
Svaka cast na inicijativi!
Nadam se da ce se rezultati peticije brzo videti.
Podrzavam u potpunosti!
Takvi monstrumi ne zasluzuju da zive!!! Svaka cast na inicijativi! Nadam se da ce se rezultati peticije brzo videti. Podrzavam u potpunosti!
Re:
Sasvim se slažem sa vama. Treba osmisliti kaznu i to žestoku za takve. Smrt im je nagrada ubiju ih i ne osete patnju bol ni roditelja ni žrtve. A na žalost žrtava svakog dana i unesrećenih porodica :(
Re:
Kakve posledice? Kakve zloupotrebe? Činjenica da se neće uvesti smrtna kazna jer bi to na civilizacijskom nivou bio korak unazad... Za civilizovane. Smatram da mi to nismo.
Ne postoji adekvatna kazna za tako monstruozne zlocine osim smrtne kazne i tacka!!!
Re:
pa da neki novi predsednik drzave donese odluku da ga pomiluje i eto ga opet monstrum na ulici da siluje i ubija decu,moju,tvoju,prvog komsije,druga iz detinjstva,kuma...SMRTNA nego sta pa ako politicarima takva osoba zatreba za neku reklamu neka ga vaskrsnu ako mogu.Takve treba likvidirati na licu mesta.
Majka cetiri cerke
Smrtna, nego sta, i to u smuslu da im se nazivo vade organi koji bi nekome spasili zivot a oni da crkavaju u najvecim mukama!
| This discussion has been closed. |