Smrtna kazna za silovanje dece i žena
Монструми заслужују овакве казне. "Око за око, зуб за зуб." Душанов законик Србијо, не дозволи да овакви монструми више угледају светлост дана.
Sta raditi sa ljudima koji onanisu na terasama svojih kuca u svom dvoristu? Ko sme uci na njegov posed i te oci sto gledaju u dete od 16 godina iskopati? Zvati policiju,prijaviti,pitaće, dajte nam dokaz,recice,njegova kuca on moze da radi sta hoce,mi tu ne mozemo nista! Otac,majka,brat svi su reagovali,a nazalost sve se zavrsilo pricom...kako drugacije u ovoj zemlji!? A meni...meni je samo ta scena u glavi taj strah,ogavnu scenu koju sam videla.... Danas imam svoju cerku,kada bi mi se pozalila na slicnu situaciju nema te policije,nema tog zakona,nema sile i Boga koji bi me sprecili da cudovistu oci iskopam! Za sve ubice smrtna kazna a za sve manijake,psihopate,bolesne umove logor!
Smrtna kazna je mala kazna za ovakve zlocine
NISU VREDNI ZIVOTA
Ivan
Sve stoji-kazniti i to opasno kazniti-al uvođenjem smrtne kazne znate ko se unesrećuje-i sam čovek egzekutor ali i sudija.... Porota... Da li ima nešto što će kazniti samo zver?
Re: smrtna kazna
Ja se sjecam,70 tih.bijo je slucaj slican ovog.kada je sredovjecan covjek silovao djevojcicu od 4 godine,i Proton je Spalier u centru nekadasnjeg,Titograda automatdki um je bila presuda Smtrtna Kazna,i mislim da se to nikada vise nije desavalo u CG, ne da se ja sjecam.a ovo djelo sto je uradjeno nedavno 3godisnjoj curi to je kazna i za vise od smrtne kazne.to treba na lomaci
Razapnite jednog javno pa cete videti kako ce stopa nasilja drasticno da opadne.
| This discussion has been closed. |