Smrtna kazna za Tijaninog ubicu !
NA KOMADE DEO PO DEO NAREDNJIH 10 GODINA
Re:
100% cete da isterate peticiju.. kako da ne... Cak i da je isterate ovaj ubica ne moze da bude osudjen na smrtnu kaznu. Trebalo bi nesto da znate o pravu, a ne samo da pricate napamet. I ja sam naravno za to da on bude najstroze kaznjen, ali ja bar realno sagledavam stvari. Da vas uputim sve ovom porukom, treba da skupite minimum 30.000 potpisa da bi Narodna skupstina uopste mogla da razmatra predlog za izmenu zakona etc. etc..
Mali,slatki andjele-Nemam rijeci kojom bih opisala tugu koju osjecam.
Crna Gora place za tobom. Neka te andjeli cuvaju ljepoto.
Smrt monstrumu! Dalje od nase djece! Pa ona je imala samo 15 godina! jadno milo dijete.
Za ubicu Tijane, najteza i najgora kazna, smrtna kazna da, ali to nije najgore on je zasluzio muke kao i Tijana sto je prezivela.
Re: hhh
Isto kopile satansko ce dobrim vladanjem biti na slobodi za petnaestak godina pa ce iste svari raditi
trebaga obesiti ,ali ne za glavu vec za jajca i tako da visi dok ne umre
Ivan
Treba oprastati i monstrmima i neprijateljima i kada je tog tesko...ali ono sto zelimo da nama cine ljudi mi moramo ciniti drugima.
Milan Savic
Sta vam je ljudi, bolje je da ga tuku u zatvoru 40 godina ;) smrtna kazna je metak u njega i kraj, zar nije bolje da ga tamo maltretiraju citav zivot?
| This discussion has been closed. |
jenje smrtne kazne