Peticije.online

Spasimo Beogradski Hipodrom

Hipodrom u (Beo)Gradu

Gost#1 Jun 07, 2017, 11:05
#spasimobeogradskihipodrom
Gost#2 Jun 07, 2017, 22:06
Oduvek je se znalo da je betoniranje gradova mafijaska potreba a mi smo skoro pa dobili takve buduce uvjete u Beogradu. Krivo mi je jer sam ovde odrastao i odredjene stvari znam, to ipak nije bilo dovoljno. Mnogi su drugaciji i samo su se povinuli citavim smisljenim i manipulacijama masama, kojima je kao gradjanima Srbije prilepljena uloga najpotlacenijih i cije se znanje,kao i moje u principu, ne uzima za ozbiljno. Nema humanosti vise, o tome je rec i to mnogo boli.
Gost#3 Jun 13, 2017, 19:04
Hvala svima koji su se odazvali nasem pozivu!
Gost#4 Jun 15, 2017, 19:49
Zbog toga što je deo tradicije Beograda. Zbog toga što nas glavni grad zaslužuje da ima hipodrom, ne samo kao sportski centar, već i kao deo kulturnog nasleđa. Zbog toga sto je naš hipodrom među 10 najstarijih aktivnih sportskih objekata na planeti, čak 8 godina stariji od Wimbledona!
KONJ#5 Jun 22, 2017, 12:08

BILI SMO!!! Hipodrom je bio pun iako ljubitelji nisu svi bili obavesteni. HIPODROM U SRCU BEOGRADA ♥

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.