Ne damo životinje iz "Beo zoo-vrta"
Strasno,jadno i sramotno!
No comment
bruka i sramota,prodaju i rasprodaju kao da je nečija lična svojina od trenutnih političkih moćnika.Jedan je bio i ostao Vuk Bojović.Uz ovu peticiju treba pokrenuti i promenu naziva Yoo vrta i posvetiti ga pokojnom Vuku Bojoviću koji je od ništa napravio raj u Beogradu,raj koji je donosio radost i smeh generacijama dece koji su danas ljudi !!!
Dragi prijatelji zao mi je sto vam ne mogu mnogo pomoci buduci da nisam iz Srbije.Dat cu sve od sebe da se za ova uzasna desavanja sto veci broj ljudi i aktivista za zivotinje obavijesti.Ovo je zaista nesto sto mi je izazvalo suze,dobar dio djetinjstva sam provela u Beogradu i ta velicanstvena oaza zivotinjica mi je u srcu od najranijih dana.Moje kasnije posjete Beogradu nisu mogle proci bez obavezne posjete pune radosti ovom vrtu.Srce me zaista boli i zao mi je sto su neki ljudi bili u pravu kad su rekli da ce s Vukom Bojovicem nestati i zoo vrt kojeg smo svi voljeli i stvarali uspomene u njemu Podrska od sveg iz Sarajeva za vas borite se za zivotinjice to je najmanje sto su zasluzile buduci da su nas uveseljavale godinama.
| This discussion has been closed. |