Ne damo životinje iz "Beo zoo-vrta"
ema petrovic
Svako na vlasti koji u ime dobrobiti zivotinja preduzima neke radnje, ima skrivene motive.Ako se razmesta ZOO vrt a to se nije desilo za Vukovog zivota iako je to zeleo, tu na elitnoj lokaciji nici ce neko naselje buducih ili sadasnjih tajkuna dragih rezimu.Vucicu porucujem da posle ove sramne odluke necemo sigurno glasati za njega.A Elviru Burazerovicu da bolje napusti mesto na kome godinama figurira a nista ne preduzima.Motiv mu je puka plata a ne spasavanje zivotinja koje se ne radi zbog zarade vec iz idealizma .
Sta da prokomentarisem a da ne bude vec receno,mogu samo reci da je pretuzno,i da je drzava trebala da se pobrine na drugi nacin za gradjane! A mislim da ih ima..
Vidim dosta komentara tipa Beogradjani reagujte,zasto samo Beogradjani? Smatram da je ZOO vrt nacionalno dobro i da ne smeju ovakve stvari da se rade i da cela Srbija treba da reaguje kao i na sve sto se radi u ovoj drzavi,ali mislim da smo izgubili taj osecaj da se pobunimo,sumnjam da ovakve peticije mogu nesto pomoci. Na ulicu,prebiti ovog koje to uradio pa nek uradi opet...
slazem se i daj vec jednom stvarno da ih zastitimo :)
Ljudskoj gluposti nema granica.
Kako se usuduju da uniste zivote tolikih zivotinjica sto su godinama bile radost mnogima a deci posebno!?
Zaboravljate da se prekoputa gradi "ekskluzivni hotel". Ovo je samo pocetak. Sve ce to otici pod noz
pobiti vegane i vegetarijance
| This discussion has been closed. |
zoo vrt
Vi da volite te zivotinje pisali bi peticiju da se zatvori nas Zoo vrt. Ako ste skoro bili tamo mogli ste da vidite ocajne uslove u kojim te zivotinje zive. :/
U krajnjem, ne kolju se samo zivotinje na selu.
Te koze da odu u moje selo preporodile bi se.