Spasimo OŠ "Stari grad"
ZA Stari grad !!
..da bih doprinela, uradila jedino sta mogu u pokusaju svih da spasimo ovu skolu. Ko je god njom koracao nekada, verujem da ce uraditi isto sto i ja, jer ova skola JESTE posebna, naprosto magicna. Dajem sebi za pravo ovo da tvrdim, jer sam radila u pet skola ( Stari grad je bila peta ) i nigde vise entuzijazma i pozitivne energije u nastavnom, nenastavnom osoblju i kod djaka nisam osetila. Ovim putem saljem poseban, NAJVECI pozdrav podrske svim dragim ucenicima ove skole !!
Ne daj se, Stari grade !!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Skola je ko stvorena za sportsku gimnaziju. Ne moze opstati skola u kojoj 50 zaposlenih na 220 dece ..
Ako ne postoji potreba za njom, treba ucenike raspodeliti po drugim skolama, a tu premestiti sportsku gimnaziju ...
Niko ne zeli da upisuje svoju decu u tu skolu, postala je poznata kao CIGANSKA SKOLA!
HAHAHAHAHAHA GASI, HAHAHAHAHAHA GASI ! !
gasi romsku skolu
REALNO !
Problem ove skole su rokovodstva, koja su dovela skolu do toga da iako je u tom kraju mnogo novih porodica, iako se u tom kraju izgradilo dosta zgrada, roditelji jednostavno ne zele da upisuju svoju decu u nju.
Ako se samo pogleda da ustanova u kojoj ima 50-ak zaposlenih na 200 dece, moramo biti realni i prihvatiti da nesto mora da se menja. Ukoliko ne postoji potreba za osnovnom skolom, bilo bi sjajno da tu ipak ostane skolska ustanova, pogotovo ako je u pitanju neka kao sto je SPORTSKA GIMNAZIJA.
Ova skola se vec decenijama bori sa problemom slabog upisa, i red je da se konacno to resi, a ne da zaposleni u njoj primaju plate za nikakav posao. Jednostavo 200 ucenika je premali broj ..

Mama, tata ovo je moje drustvo iz odeljenja : Skender, Osman, Muja, Behareta, Đulnaza, Admir, Gezim i Đeljana.
ALEKSANDRE VUCICU, DA LI JE OVO SRBIJA KOJU TI OBECAVAS !?!?!
| This discussion has been closed. |