Sprecimo secenje starog jasena u centru Leskovca
This comment has been removed by the author of the petition.
Stari platan u Beogradu još uvek stoji grane su mu toliko teške da su nadležni morali da postave skelu kako se nebi odlomile. Pričam o čuvenom Platanu kod Miloševog konaka i zato uopšte ne vidim razlog da se nešto što predstavlja takoreći simbol grada seče bez predhodne javne diskusije. Nadam se da ovaj projekat takav kakav jeste neće dovesti do istih rezultata kao i u Turskoj.
( potpisivanje peticije protiv sece jasena ) od 10 - 17 sati !
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Nije svima lep onaj kičeraj u parku. Onaj kobajagi zološki vrt nema nikakvog smisla i nalazi se na gradskom zemljištu. Park je najlepši deo Leskovca ali polako postaje bašta kafića. Što je mnogo, mnogo je.
Ja ne verujem da je drvo bolesno a još manje da će nešto novo biti zasađeno. Možda hoće da izgrade igraonicu na tom mestu. Sve im je malo.
Re: Zasto mi inicijatori peticije ne ulivaju poverenje ......da li ste u dogovoru sa Zlatanovicem po
Nisam inzenjer gradjevine ,ali ga je konstruisao covek koji je i clan INZENJERSKE KOMORE SRBIJE !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Normalno, neko drveće opstaje i čuva se iako je staro po više stotina godina, zašto ne bi mog'o i ovaj jasen da se sačuva? Normalno da je nečiji hir i to je sve ovde normalno - samo u Srbiji. Sve bi dali za pare, rođenu decu bi prodali za pare, šta da dodam dalje?
Re: Re:
#47: tužan sam zbog realnosti - Re:
Taj ciji su hirovi ovakvog tipa treba da se prozove i to javno! Dosta je cutanja
| This discussion has been closed. |
zelja