SPRECITI KRADJU RTS OD 1 JANUARA
This comment has been removed by the author of the petition.
Nisam podpisao Ugovor sa njima. Ako je briselski namestenik novoimenovani general nesposoban da obezbedi novac, neka ide odakle je dosao, neka ugasi i signal i svetlo i cao. Na hiljade radnika u Srbiji je ostalo bez posla, pa nikom nista. Sto bi plavuse bile u povoljnijem polozaju ?
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Klasicna pljacka i otimacina, placam kablovsku a rts nikada ne gledam. Sto se mene tice mogu i da ga ugase.
reality,politika,grand....,i za ostale sljam emisije, neobrazovane voditelje,starlete gledati,cela paleta tv kanala je Tabloid ..!!! I placati taksu ?! ne,ovde ne !!
Re:
bravo TAMARA ALI TREBA MNOGO VIŠE POTPISA DA BI SE TO OSTVARILO A ONI VEĆ ŠTAMPAJU UPLATNICE I PRETE . KO NE PLATI PRETPLATU NADRLJAĆE .STVARNO OVA SRBIJA JE DNO DNA SA OVAKVIM ZAKONIMA I POLITIČARIMA.
Re: Re:
LJUDI NISU GLEDALI I OTVORILI SU NA RAZNE STRANE , ONO KAO BITNO JE DA SE POKRENE, DA GA JEBEM AKO JE TO VAZNO CIJA JE PETICIJA, ALI ZELIM DA OBELODANIM ISTINU TE MASONSKE VLASTI U VRHU RTS!!!!! NE DAM DA NASE PARE SLUZE SA NJIHOVO IZIVLJAVANJE
Neka skrembliraju RTS pa ko hoće da gleda neka plati a ne da mi se nametnu. Nisam ja kriv što su nesposobni da privuku sponzore! Neka malo prorade na programske šeme .
Užasavam se "Bogom danih ljudi" koji svojom voljom nameću harač sirotinji a da pri tome primaju basnoslavne, za pojam običnog čoveka, lične dohodke! Iz kojih sredstava?
| This discussion has been closed. |
ma kakav rts i rtv?koju glupost za naplacivanje ce jos smisliti?ovo je moguce samo tu kod nas.bolje da se vlada brine o decijim vrticima ,da zabode nos u kakvim uslovima deca borave i kako su neobezbedjeni igrackama i u kakvim uslovima borave deca.sramota ,pune budzet od jadnog naroda izmisljaju takse i gluuposti.ma nepada mi na pamet da placam tu glupost koju ni ne gledam .samohrana majka sam i radije cu potrositi na dete nego na ove lopove.bolje da porade na decijem dodatku koji je smesan i jadan.ovo je smesno kakvi su ovo lopovski izmisljeni zakoni.