SPUSTANJE KRITERIJUMA ZA UPIS U SREDNJE SKOLE
Smanjite kriterijumeee
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bilo bi fer kada bbi se smanjio kriterijum,nismo mi svi obdareni za matematiku,a ako ono nisu stigli odlicni matematicari da urade,pa kako mi sto smo operisani od nje?
Nadam se da ce nekako da smanje kriterijum.Za sada imam 90 poena i fali mi 2 do gimnazije.Sve zbog teskog testa iz matematike :(
Re:
pre svega nisu škole prijavile pre težak prijemni već djaci koji nisu merodavni da daju komentare da li su zadaci bili teški.( A i da ovu peticiju je takodje započeo djak)
pous'te kurac.
Kakvih sve ima, sto bi spustali kriterijum, zato sto vi 'ocete da upisete npr medecinsku ili farmaceutsku a lose ste uradili prijemni i imate oko 80 poena i sad' zbog vas da se spusta kriterium, izete mi kurac i ova moja muda kilava
Iz istog razloga kao i svi ostali! Da se spusti kriterijum za upis u srednju ,i da ne traumiramo vise decu ,jer dovoljno je ovo u kojoj zemlji zivimo!!Dajmo im podstreka malo za dalje skolovanje ,a ne da im ubijamo zelju i ambicije vec na pocetku!
Re:
Upravo suprotno- test jeste merilo znanja za razliku od zavrsnih ocena koje se daju na lepe oci.
Re:
Da imaju ambicije oni bi verovatno ucili za prijemni a ne kukali ko sad.
Ja sam da se spuste kriterijumi jer je prijemni iz matematike bio pretezak i kombinovani takodje i necemo moci da upisemo zeljenu skolu zbog nedostatka poena...zato molim vas u ime onih koji su isto za spustite kriterijume :)
Sve podrske deci!!! Ne ubijajte ambicije vec na pocetku ovoj deci, ovim im dozvolite da upisu ono sta zele...Dovoljno je to sto zive u katastrofalnim uslovima u ovoj zemlji propaloj... Trebalo je da test bude puno laksi.....Sve podrske deci!!!
| This discussion has been closed. |