STOP MASOVNOM UBISTVU PASA U PRNJAVORU!
ljudi su stoka i zao mi sto se ovakve stvari desavaju! U drugim zemljama ako povredis ili ubijes zivotinju, ozbiljna robija se dobija! Ali u Srbiji takve stvari prolaze jer je ceo sistem los tako da ta jadna stvorenja imaju samo nas sada i nadam se da cemo nesto barem mi ovde moci da ucinimo povodom toga!
Jako volim zivotinje i sve ovo mi bas tesko pada!
Zeleo bih da porucim vlastima i ljudima koji su odlucili da se zivotinje ubijaju, da ce i oni jednog dana platiti za sve te jadne zivotinje, ako ne u Srbiji to ce morati Bogu da objasne! Stoko smrdljiva!!
stvarno strasno
Trebalo bi ih više.Pozdravljam svaku inicijativu za spas ugroženih zivotinja.Mogli bi uvesti i peticiju za uvodjenje zakona o drzanju životinja, po kome ne bi svako mogao da ima zivotinju.Morao bi da prodje sve obuke i testove za sposobnost da ih ima!Svaka čast za peticiju!!!
Da mi je znati ko je dosao na ovakvu ideju samo :)
:(:(:(:(:(
humanista
Sramota za sve normalne ljude.Zaustavimo stradanje neduznih!!!
Osudimo svako zlodelo i primereno kaznimo sve aktere!!!
Sve koji uzmu psa i puste na ulicu najstrože kazniti!!!
Pod hitno uvesti zakon o drzanju zivotinja, kao što postoje u svim civilizovanim zemljama.
Svaka čast za peticiju!!!
Treba uspavati ljude koji su to odlucili.Lopuze jedne.Milioni se stavljaju u dzepove na raznorazne prevarantske fore, a nema para za ovaj mini azil.Verovatno Srbija ulazi u EU na ovakav nacin razmisljanja.Dabogda vam tako decu uspavljivali.Nasa zemlja je Prokleta - to mogu svi primetio da nesto nije u redu.Koliko ratova je bilo bez razloga?Da li su mogli da se izbegnu?Zatvaraju se Azili i za ljude u inostranstvu?Kazu da je sada Sve u redu i da ne treba vise azil jer su Plate preko 20 000 Din!?Sanjao Sam da je Sudbina ista azilanata u Prnjavoru i azilanata ...
| This discussion has been closed. |