STOP MASOVNOM UBISTVU PASA U PRNJAVORU!
СТОП УБИЈАЊУ НЕДУЖНИХ БИЋА!
Re:
Ti ljudi kojima psi pomayu i cuvaju njive nisu krivi sto ih neko drugi ubija! Nisu svi ljudi isti...
I zivotinje su ziva bica i posto nemaju glas koji bi covjek razumio trebamo mi stati u njihovu obranu. Ne mogu vise da gledam i sutim i podnosim smaknuca ovih divnih bica. I oni imaju srce i dusu.
pa zar nema dovoljno mjesta na ovoj zemlji za sve nas. Tko smo mi da odlucujemo tko treba da zivi a tko da umre.. tko nam je dao takvu moc...
Najdivnija stvorenja posle dece, na ovom svetu su zivotinje, ta divna, odana bica koja znaju samo da daju ljubav.
Svako zivo bice ima pravo na zivot i nitko mu to ne bi trebao oduzimati
Subjekt
Treba te koji su donijeli taj zakon prvo sterilisat pa onda uspavat posto su im, ocito, mozak i srce vec odavno uspavani ili to nikad nisu ni imali, stoka jedna bezdusna!!!
PAS JE COVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ!!!
Koliko je od zemlje do neba, toliko je od čoveka do nečoveka.
Životinje volite: njima je Bog dao klicu misli i tihu radost.
Nemojte im je narušavati i remetiti, ne mučite ih, ne oduzimajte im radost, ne protivite se misli Božijoj. Sažaljenje prema životinjama vezano je veoma tesno sa dobrotom karaktera, pa se može pouzdano reći da ne može biti dobar čovek onaj ko je nemilostiv prema životinjama.
Nekada je bilo tako da su životinje poštovane i imale su dostojanstva. Danas one više nemaju nikakva prava i dostojanstva. Krivi su: zakonodavci zato sto prave licemerne zakone korumpirani inspektori i veterinari sudije koje ne osuđuju zlostavljanje životinja opštine koje se ne trude da reše probleme na human način itd., itd...
Životinje nisu stvari! Ukoliko je uopšte potrebno da se spomene: Životinje su osetljiva bića, koja su kao mi, sposobna da osećaju i da pate, a ljudi ih iskorištavaju i ophode se prema njima kao prema smeću.
ZAKONOM ZABRANITI!!! UMOBOLNIKE KAZNITI!!!
| This discussion has been closed. |