STOP ZABRANI I KAZNAMA HRANJENJU NAPUŠTENIH ŽIVOTINJA
Razmisljam koji su idioti uopste dosli do ideje, da se malisani na ulici ne bi trebali hranit.
Ciji um je toliko "radikalan", mimo svih moralnih kodeksa, koji bi trebali krasit covjeka?
I kad me neko pita, zasto su mi zivotinje draze od ljudi... ovo je samo jedan od kljucnih razloga.
Gadite mi se svi, koji sjedite u foteljama i palamudate, a pri tom egzistirate iz dzepova gradjana.
Zato što iznad svega volim životinje i brinem o njima u svakom smislu!!!!!Zato što su humanost i moralna načela jača od svih zakona.Krajnje je vreme da se svest razvije kod ljudi i da se zakonske norme usklade sa moralnim normama.A ne da se donose zato što to "nekom"(državi i vlastima) odgovara!
Za gluplji i sramniji >Zakon< nisam cula! Samo oni dembelani koji donose zakone imaju valjda pravo da zderu u toplim domovima! Djubrad - sramota zar oni da nam donose nebulozne zakone???!!!!
Potpisaću rado peticiju kad je budete usmerili tamo gde treba. Nije usvojen niti se usvaja bilo kakav zakon na republičkom nivou i nema potrebe po navici prozivati "ovu nenormalnu vlast", već je grad Smederevo usvojio lokalni propis koji važi samo lokalno, odnosno na teritoriji grada/opštine Smederevo. Toliko ste barem mogli da se informišete i napravite valjanu peticiju.
Odnos prema nezasticenim jadnim zivotinjama odraz je
ljudske etike.
ONI TO ISTO DOZIVLJAVAJU !
| This discussion has been closed. |
Да се игнорише живо биће у егзистенцијалном вапају, а и иначе, то НИЈЕ НОРМАЛН0 !!!