Ukidanje bus plus sistema
Re: Tekst nije racionalan
#1: Srbija bez mozga - Tekst nije racionalan
Javni sektor jeste drzava!
Ako je nesto javno, automatski treba da bude i besplatno, u sta spadaju edukacija i zdravstvo, takodje!
Porezom smo to vec platili, zasto placati ponovo?
Tekst je u potpunosti racionalan, prepoznaje nedostatke i torturu, i pokusava to da spreci, sto je racionalnije od verovanja da je pravedno praviti od voznje javnim prevozom cirkus donosenjem ukrasnih pravila, i to smatrati nuzdom samo zato sto je zakonom odredjeno? Znaci li to da je zakonom odobreno ugnjetavanje seljaka u proslosti bilo dobro, samo zato sto je bilo zakonom dozvoljeno?
Re:
Ma ovo sto nam rade nije humano..ne smemo cutati..cutimo i trpimo ovo godinama..i gde nas je odvelo?plase ljude kako ce da ukinu linje gde se manje otkucava..to znaci da ce mozda u mom naselju ako bude manje od 30% otkucavanja ukinuti prevoz..ne moram ni da idem do grada..neka nas zatvore u kucama
Re: Re:
s zasto ti nemas pare? radis nesto u zivotu ili dokonosis po ceo dan i trazis pare od roditelja? ne kosta prevoz 1000e mesecno vec 1000 dinara. To je 1/36 deo prosecne plate u Srbiji, a tu racunam i zaostale predele sa juga gde je plata oko 15 hiljada. Radi, zaradi, i imaces para.
Re: Re: Re:
nemoj da donosis neke zakljucke o meni kad nemas pojma ni ko sam ni sta sam ni da li imam roditelja..radila sam i placala sam prevoze..kada nisam imala para svercovala sam se da bi stizala do grada i trazila posao..ti ocigledno nemas problema sa parama pa te boli uvo sta ce se desavati sa prevozom..i verovatno ne razmisljas da li ces imati sutra da prehranis porodicu
Re: Re: Re: Re:
#33: Jelena Vasiljevic - Re: Re: Re:
ne znam te, zato sam te i pitao sta radis. da te znam, ne bih pitao. i da, mene boli uvo jer ja zavrsavam fakultet i radim. i znam da cu zahvaljujuci svom trudu moci da prehranim porodicu. zato ne kukam. od toga nema nista. posao, posao, posao. samo tako moze da se prehrani porodica, ne tako sto ce stotine drugih porodica (onih koji primaju plate od tog bus plusa) ostati bez hrane. ili se mozda ne slazes? mozda svi oni treba da pomru od gladi kada ih otpuste da bi se ispunio utopijski hir da sve bude besplatno u zemlji?
aha
Re: Re: Re: Re: Re:
Ja sad svojim trudom prehranjujem porodicu i studiram..i naravno da cu da kukam kao i ostali gradjani ako nesto nije u redu..ovaj sistem ne valja..da su hteli kako treba,da su mislili na sve gradjane,trebali su onda da cene karata i svega budu manje,da ljudi mogu da plate,..kazes posao moze da prehrani porodicu,pa koliko ljudi ne radi jer nema gde da radi..koliko ljudi zele da radi i nemaju gde..ovde ima gomila problema..najmanje sto nam je trebalo je ovo sa bus plusom i njihova pravila..korist od toga samo ima Djilas i njegovi partneri..zelimo evropski standard a plate nisu takve..koliko ljudi postoji koji platu nisu videli par meseci..koji su podstanari,pa moraju da izdvajaju za stan,za troskove,za hranu..a rade a plate nema..i plus sad i ovo sa prevozom..jeste zavrsavas fakultet,dobices do jaja posao,i treba da te boli uvo za ostale ljude oko tebe?i ja kad zavrsim fakultet imacu posao,imala sam tu srecu da me ceka..pa necu i ne mogu da okrenem glavu i da cutim i da gledam sta se desava..vidim ima dosta ljudi koji su za bus plus..neka razmisle malo ko ima najvise koristi od toga..mi gradjani ne
Želim samo da se ukinu ova nova pravila oko ulaska u autobuse i izlaska iz istih.
firma ulozila 500 evra
Apex Solution Grop prevaranti
Vlasnik Paul Allen
Zemlja:Usa,Seattle Wa
Microsoftov partener
Njemu dajemo milione svakog meseca
Oni su ti koji su ulozili samo tih 500 evra
Drg
Re:
e glupane jedan retardirani ti ces nesto da pricas amerikancu glupi , nemaju svi para ko ti pa da voze mercedes pa da govori drugim ljudima sta da rade u prevozu... ti ako nisi za peticiju sto si onda ovde sa tvojim glupim komentarima sta tebe boli uvo?!
| This discussion has been closed. |