Ukidanje slobodnog kretanja NATO trupa kroz Srbiju
не дам своју отаџбину да по њој газе терористи нато,,који су убијали немилосрдно мој народ,,,овде има места само за русију,,нато иди из србије
Не желим да плаћене убице мог народа, мојих рођака и моје деце шетају слободно као хијене по нашим путевима и градовима. Они који су им то дозволили, кад-тад ће за то одговарати!!! Позивам слободарски српски народ да на све могуће начине ометају спровођење ове квинслишке одлуке у окупираној Србији.
Jednostavno bombardovali su nas.......silovali kao narod.....oduzimali nama svetu zemlju....veličali Šiptare koji su prodavali ljudske organe nevinih žrtava....pljuvali na svakom koraku po našoj naciji...optuživali nađe heroje....JBT ZAŠTO....PA ZATO ŠTO NAM JE JEDNA DIVNA ZEMLJA JEDINIM BOGASTVOM OBOGAĆENA SA NJIHOVE STRANE.....URANIJOM.....
Омладина је спремна за реаговање, Чачак је на ногама чим буде почело клупко да се одмотава! Србија Србима! Исте године сам рођен кад су њихове милосрдне и радиоактивне бомбе падале свуда, млад сам Србин и због тога разна срања трпим!
Злотвори напоље из земље... Породила сам се два дана пре почетка бомбардовања...
Nepotreban momentar.Ovo je strašna bruka i poniženje za ovaj napaćeni narod.Pitam se samo gde je kraj?
Nisu uspeli da nas kopneno okupiraju 99. Ali zato su uspeli 2016.
Само нас неутралност спасава!
STOP ZA NATO
I jos imaju smelosti ocekivati da cemo ih bez zrna baruta pustiti da nas ponovo sakate,kinje,otimaju,ubijaju???? kako da ne,nek se bolje drze svog dvorista jer besmrtni nisu,pa i ranije smo bili mali ali se Srbija pamti za oba svetska rata svojim ucescem i zrtvama.Ovo je nasa zemlja i niko je nece na tacni dobiti,zato nek se nose kuci svojoj i svojim zivotima,ne nasim.
| This discussion has been closed. |