Ukidanje slobodnog kretanja NATO trupa kroz Srbiju
Jer su nasi dragi politicari zaboravili sva zla koje nam je ta krvnicka organizacija nanela. Otimanje dela drzave. Ubijenu nevinu decu. Zar treba jos nesto reci? I zato sto necu tudju vojnicku cizmu u mojoj Srbiji. Zbog toga su nam preci ginuli.
Nisam za ikakvu saradnju sa NATO-m jer su nas bez razloga bombardovali i ubijali bombama sa osiromasenim uranijumom 1999-te i to mimo saglasnosti UN-a. Ja sam za vojnu saradnju sa onim zemljama koje nas nisu nikada napadale i ubijale a pre svega sam za savez sa istocnim blokom na celu sa bratskom Rusijom.
Ову петицију треба да подржи бар 100 000 људи и да не остане само на томе него на све начине да се боримо против!
Jednostavno što želim da živimo u našoj jednoj i jedinoj slobodnoj Srbiji i što mislim da nismo zaslužili da našom zemljom slobodno šetkaju oni koji su nas ubijali, oni koji su sve što su uništili tumačili kao kolateralnom štetom. JEDNOSTAVNO VOLIM SVOJU SRBIJU BILO KAKVA DA JE SAMO NEKA JE SLOBODNA
Zato što mi je dosta više ovih uzdajnika koji slave ubice naše dece....To je isto kao potpisivanje kapitulacije. Dozvoliti NATOvcima da rade šta hoće.da gaze, ubijaju,ulaze gde hoće,to je strašno. SVE OVE GOVNARE OD POSLANIKA KOJI SU GLASALI ZA OVO, NA PREKI SUD.
Politika američkog destruktivnog zastrašivanja ne može u Srbiji dobiti slobodu kretanja. To je militaristička američka vojna organizacija koja je bombardovala moju domovinu bez ikakve rezolucije UN. Nato je izvršio zločin nad suverenom državom Srbijom i za to treba odgovarati pred međunarodnim sudom . Stradali branioci domovine kao i sva civilna lica moraju dobiti visoke oštete a političari kao i vojna lica nato kao i sve domaće izdajice , moraju dobiti doživotne robije.
Прочитао сам да закон не признаје електронске петиције јер нема валидних података ( број личне карте или матични број). Да ли је то тачно? Зашто онда не организујете праву петицију? И има ли ово смисла?
| This discussion has been closed. |