Uvesti smrtnu kaznu
Ovo ne mogu da razumem, ovaj je genetski odpad,
na djubre istorije sa njim, odmah ga ubijte ali u mukama, neka vide potencijalni sta ih ceka kada se deca ubijaju.
Smesta da se uvede smrtna kazna za sve ovakve i slicne njemu.
Žalosno je to što je mala Tijana jedna od mnogo dece koja su ubijena poslednjih godina.Mislim da je krajnje vreme da se ovakvi monstrumi posalju u pakao, a ne da ih jos 40 godina hranimo i oblacimo o trosku poreskih obveznika.Nista ne menja da li neko ima 15,18,25 ili 40 godina,zivot je zivot a svako naslilno oduzimanje treba kazniti smrtnom kaznom.Mnogi ce reci da nije humano i demokratski kaznjaviti osudjenike na takav nacin.Pa zar Amerika nije"kolevka demokratije" a u nekim njenim drzavama jos uvek postoji smrtna kazna.
Ovaj debil nesme da zivi pa cak ni u zatvoru.Mora nasa zemlja da uvede smrtnu kaznu za ovakva dela,nema reci utehe za jadne roditelje.Neznam sta reci javno ubiti monstruma molim u ime cele nacije.
ja mislim da za ovakav zlocin ne postoji dovoljna kazna.Svaka kazna bi bila mala.Njega treba razapeti u centar beograd i svaki dan muciti ali i nedozvoliti odma da umre,nego za kapljicu vode da moli.Malo je samo smrta kazna.LJUDI PROBUDIMO SE VISE.DOSTA VISE OTIMANJA I UBIJANJA I SILOVANJA ITD....STA SU VAM TA DECA NEDUZNA SKRIVILA.....Tinice pocivaj u miru,anjeli duso neka te cuvaju;-(
Bog da čuva svu decu.
I SMRTNA KAZTNA JE BLAGA, ALI JE JEDINI NAČIN DA SE OTARASIMO MONSTRUMA ZAUVEK I BEZ SUDSKIH I ZATVORSKIH TROŠKOVA - VEĆI EFEKAT BI IMALO KAD BI SE SMRTNA KAZNA IZVRŠAVALA JAVNO...
APELUJEM NA SUDSTVO DA SE SUĐENJE SPROVEDE PO KRATKOM POSTUPKU (ODMAH), BEZ PRAVA ŽALBE I POMILOVANJA, ZAŠTO STVARATI DRŽAVI DODATNE TROŠKOVE, A U EVROPU I NEMORAMO (NE TREBA NAM EVROPA) OVO SU NAM ONI DONELI...
NE SMEMO SE OBAZIRATI NA FAŠISTIČKU EU ŠTA ĆE DA NAM KAŽU! MI IMAMO PRAVO DA SE OSEĆAMO GDE GOD DA SMO SIGURNO I BEZBEDNO!!! KAŽU NEKI PRAVNICI, SUDIJE I ADVOKATI DA NIJE HUMANA SMRTNA KAZNA????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A JEL HUMAANO DA NEKI KRVNIK, SILOVATELJ, UBICA SILUJE, IZMASAKRIRA ILI UBIJE NEKOG I DA UBIJE U PLJAČKI??? SMRTNA KAZNA DA SE UVEDE ODMAH!!!!!!!!!!!!
Naravno da treba uvesti smrtnu kaznu,ali da mi je blizu ja bih mu presudio licno,ma iskasapio bih ga,monstrum glupi,ni truncicu kajanja ne pokazuje sto je oduzeo jadnoj devojcici zivot
ITEKAKO ZIVOT ZA ZIVOT
| This discussion has been closed. |