Uvesti smrtnu kaznu
Ovakvi zločini više ne treba biti tolerisani na ovakav loš način, ko može da tvrdi da sledeća žrtva nije vama neko blizak. SMRT DRAGANU ĐURIĆU!!!
SMRTNA KAZNA NEGO STA !!!!!!!!!!! ALI DA SE RAZUMEMO , NE BRZA I LAKA SMRT NEGO MUCENJE DOK MONSTRUM NE POZELI DA SAM IZ SVOJE KOZE IZADJE , DA PROKLINJE MAJKU KOJA GA JE RODILA I ZADOJILA JER PREMA MONSTRUMIMA SE TREBA MONSTRUOZNO I PONASATI !!! TIJANINA SMRT JE MENE LICNO JAKO POGODILA I U OVIM TRENUTCIMA NEZNAM STA BIH SVE MOGLA TOM PSIHOPATI DA URADIM , MA NOKAT PO NOKAT BI MU KIDALA !!!!! I BEZ ODLAGANJA, KO GOD POCINI OVAKVU VRSTU ZLOCINA " IZRICANJE KAZNE ODMAH " !!!!!
SMRTNA KAZNA ZA ZLOSTAVLJANJE , MUCENJE I UBIJANJE NEDUZNE DECE I LJUDI !!!!!!!!!
ne zelim da ucestvujem ja, odnosno moja drzava - narod u placanju hrane i smjestaja monstruoznih ubica, koji se ponekad dobrim vladanjem izbore da izadju na slobodu i ponove veoma teska krivicna dela.. Ne zelim da monstumi zive medju nasom decom
Gresite, svi gresite
Smrtna kazna nije nista, ono sto se njoj desilo ne treba se i njemu desiti... On treba patiti za ono sto je uradio, jer ne zasluzuje ono sto je ona dobila, nego mnogo gore. I ako uvedete tu "smrtnu kaznu", sta ako uhvate nekoga nevinog, kome je namesten neki zlocin, i on dobije tu vasu smrtnu kaznu.. Uopste ne shvatate cin ubistva..
Djevojčicu od 15 god.ubiti, dijete koje tek ulazi u život i otkriva ljepotu života...koja je trebala da bude svjetlost i sreća svojim roditeljima poslati u grob. Joooj!!! Treba ga dati u ruke tim roditeljima da mu oni sude!
za monstrume, poput ovog što je ubio Tijanu, smrtna kazna je nagrada u odnosu na ono što je zaslužio ... ja bih ga pre gurnuo u sobu, vezao i našao mu dobro muško društvo da oseti redaljku ...
Ubistvo-ubiti zločinca
Silovanje-silovati ili na sličan način surovo kazniti
Pljačka-odsecanje ruke
Ustani Srbijo!
ubica je pobegao s lica mesta bacio oruzje kao I odecu
Sada je u zatvoru ali kazna koja ga ceka za 9 uboda bajonetom u telo moga nrata je mizerna I od muke da places samo 15 god.Predlaze javni tuzioc
E zato se pridruzujem oboj pametnoj ideji
Barem bi bila mirnija ja I moja porodica da mu se vrati oko za oko.
| This discussion has been closed. |