Peticije.online

Vratimo malu Jovanu

Kontaktirajte autora peticije

Gost#226 Oct 02, 2013, 12:05
samo hrabro vraticemo Jovanu
Gost#227 Oct 02, 2013, 12:07
samo napred
Dragana#228 Oct 02, 2013, 23:48

Kuda ?

Ja sam majka dečaka Alekse iz Niša koji je nakon višemesečnog nasilja u školi "Sreten Mladenović Mika" u Nišu izvršio samoubistvo.Ove prethodne reči su moja lična karta,moje ime i prezime za one koji ne znaju o čemu se radi.Nakon presude školi i tadašnjoj direktorki za svesne propuste i prikrivanje nasilja nad našim sinom kojom su novčano kažnjeni svi odgovorni iz škole su i dalje u školstvu i u istoj školi,čak i napreduju u karijerama a bivšu direktorku su još pred kraj suđenja vratili doduše kao nastavnicu.Sadašnja direktorka te škole je pre neki dan izjavila da su se "analizirali i da nisu utvrdili nikakvu krivicu" i da zato svi rade i dalje ! http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/408666/Roditelji-ucenika-koji-se-ubio-Niko-nije-odgovarao-zbog-nasilja-nad-nasim-sinom
Ovo poredim sa time da se Jovana uzima porodici jer su se suviše vezali !
Pomislim posle svega da me više u životu ništa ne može iznenaditi a onda pročitam ovako nešto !
Kuda mi to kao društvo idemo ?
Gost#229 Oct 03, 2013, 13:57
Truli sistemi trulih država..Ali treba znati da svaki hranitelj ima prednost pri usvajanju.
Gost#231 Oct 03, 2013, 20:05
Mi,kao organizacija i grupa gradjana``STOP NASILJU NAD DECOM``Koja se bavi protiv SVAKOG VIDA NASILJA NAD DECOM!OVO OSTRO OSUDJUJEMO!Jer je dete vec odbaceno od majke,a nadlezne institucije ne dozvoljavaju da dete ima detinjstvo i da je neko voli kao svoje dete.VRATITE JE SRBIJANKI MARKOVIC!!!Mi cemo se svim silama boriti za pomoc maloj Jovani i ovoj porodici!!!

This comment has been removed by the author of the petition.

Gost#235 Oct 06, 2013, 14:19
Smatram da malu Jovanu treba vratiti gospodji Srbijanki Markovic, suprugu i njenom sinu jer su se do sad brinuli o Jovani koja je postala jedna predivna devojcica. Kako se brinula o njoj ove dve godine tako ce i ubuduce i ne treba eksperimentisati neke nove varijante na ustrb srece Jovane. Treba im dozvoliti i da je usvoje.

Gost#237 Oct 06, 2013, 20:26

Re: Re: Re: Re:

#236: - Re: Re: Re:

Imate odgovor na vase komentare u EXkluzivu i Razotkrivanju-Jovana...pogledajte slobodno,niko Vas nece ugristi...

sta to bese mozak#240 Oct 07, 2013, 08:01

Re: Re: Re: Re: Re:

#237: - Re: Re: Re: Re:

Slazem se, ako su mediji to objavili onda mora da je istina...