ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
Re: Re:
vi lazni moralisti i fejsbuk patriote prvi red govana
Re: Re: 12
Видим у Шапцу си, не седиш кући. Наравно да је увек било људи који ће помагати у невољама и Бог ће их наградити, нико други. 90% нас студената, говорим у глобалу, неће отићи никуда. 90% оних који неће отићи, наспрам 10% студената који ће отићи. Тужно је. Да смо макар мало бољи народ, али нисмо... Мене баш брига искрено за рокове, за предавања, могу одложити, свеједно је. Али ми НИСМО људи, видите ваљда, сагледајмо реално, ако можемо-
Re: Nema potrebe
Potpisala sam peticiju kao neko čija je kuća potopljena. Doživela cenu vode od 180 dinara za 2 litra, pogača 150 dinara, male cisterne koje idu ulicom i nude pomoć za određenu cenu...sinoć sam ceo dan davila kolege pitanjima da li fakultet radi i dokle je rok za prijavljivanje ispita, a oni bili iznenađeni zašto uopšte mislim o tome kad nam život ugrožen.
Zato što bez fakulteta i posla, tek će mi život biti ugrožen kad se sve sredi...jer, kako stvari stoje, opet će nas - stare studente, vozati kao stoku koja je izvor para. Ljude koji zloupotrebljavaju situaciju na sve načina, molim da to ne čine. U ime nas koji smo izgubili kuće.
Strasno
Kako oni od mene ocekuju da ucim ...
| This discussion has been closed. |
Re: .
#273: . - Dok ti brines sto ce kolokvijumbiti odlozen neki brinu gde ce spavati. Sramota.