ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
Re: Re: Re: Re: Re: 12
#318: филфак - Re: Re: Re: Re: 12
Stoji to da se neko neće uključiti u akciju, ali neće imati razumevanja za one što osećaju da potrebu da pomognu na licu mesta, ako već nisu ugroženi, a neće imati ni za ugrožene. Mi znamo kakav je odnos trenutno prema studentima. Ovo je jedini način da se njima skine jedan teret sa leđa, makar na par dana. Mi ne gubimo ništa, niti nešto dobijamo (hoće li to neko razumeti?), ali njima će značiti. A onim jadnim ljudima će značiti njihova pomoć. To što je pokrenuta peticija na internetu ne bi trebalo da je sramno. Jednostavno, to je bio brz način da se organizujemo...
Re:
a pametnjakovici poput tebe i tebi slicnih su najgora sorta... isceznite...
Re:
Za tvoju informaciju sirom beograda se skupljaju stvari is pomoc za ostale delove zemlje .
A ljudi i odlaze autobusima do ugrozenih mesta .
Evo ja sam se upravo vratio kuci a ceo dan sam pomagao u transportu stvari do ugrozenih podrucja tako da nekenjaj !
Re: Re:
Ja sam iz Lazarevca,3 dana nisam imao struju,vodu nemam 3 dana i ko zna kad cu je dobiti.3 dana sam pomagao ljudima i ne trazim ni od koga da mi produzi ista.Ljudi iz bga se provode i vise na fejsu umesto da uce i posle im kriv neko i kao solidarisu se sa nama i ostalima koji su stvarno izgubili vreme zbog poplave.Boli sve vas ona stvar za sve nas,da vam je stalo bili bi ste gde treba da budete a ne bi ste se krili iza kompa u toplom.Zato dosta o laznom molarisanju,jadno je zaista
Re: Re: Re:
Zaboravljaš jednu stvar, a to je da nismo svi rođeni u Beogradu. Ja sam iz Užica, sestra mi je u Požezi, devojka u Čačku. Sve tri oblasti su pogođene poplavama, pogotovo Požega, i odsečeni su od Beograda. Naravno da sam zabrinut, a u takvoj situaciji su mnogi. Nisu tu samo naše porodice, tu su i druge porodice pod istim nebom. Nismo mi bezosećajna stoka, džabe prišivaju etikete, studenti su bili aktivni juče. To što je tebe zadesila nezgoda i što si pomagao ne mora da znači da imaš pravo da držiš predavanja o moralu drugima.
Re: Re: Re: Re:
ne seri nego idi u cacak, meni da je devojka u poplavljenom podruciju boleo bi me k da l ce da odloze ili ne nego bih otisao tamo odmah
Re: Re: Re: Re:
A ti lepo sedi i uci ili idi pomozi im umesto da se proseravas ovde.Niko iz Obrenovca ne kuka za ispite a oni su najvise potpoljeni,svi vi sedite i kukate.Ugasis sad komp i odes da pomognes ili ucis i resen problem.
Ne odloziti vec ponoviti
Re: Re: Re: Re: Re:
#344: lazovi - Re: Re: Re: Re:
Kako da kukaju za ispite kad, pod broj jedan: Bore se za opstanak. Pod broj dva: Nemaju internet ni struju.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
I da imaju ne bi kukali jer samo pickice kukaju dok se pravi ljudi bore sa problemima.Skapiraces gde se ti i ostali svrstavate ;) Aj uzdravlje odo ja da ucim a vi pickicite ovde
Re: Re: Re: Re: Re:
#344: lazovi - Re: Re: Re: Re:
Stvarno ne znam ko se "proserava"... ti si, dečko, prošao kroz sve to i svima nabijaš na nos, što je veoma odurno. Ja, eto, upravo učim iz razloga što moram i niko me ne pita da li hoću ili neću, da li mogu ili ne mogu, što ne znam da li je situacija sa tobom, ali i pratim šta se svugde dešava, što tebe verovatno ne interesuje jer si ostao čitav. Od ove peticije ja, lično, neću imati ništa. Obaveze stižu pa stižu. Imaće određen broj ljudi sa punim pravom, jer barem ih neće šikanirati karakondžule sa fakulteta pored svih svojih briga.
| This discussion has been closed. |
Student