ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
B
Re:
Ali nismo svi iz Bg ima ljudi koji su iz Bajine Baste, Koceljeva, Loznice, Uba,Cacka, Kosjerica, Pozege,... kako oni da stignu tamo kako da im glava bude u ucenju kad razmisljaju kako ce dalje jer je voda ili kliziste odnelo sve pa nemaju novca mozda ni za kiflu a kamoli za autobusku kartu ili prijavu ispita! Razmisli malo.
Muka
majka volontera
Potrebno je odloziti sve fakultetske obaveze. Mnogi su na zalost ugrozeni, a drugima uopste nije do ucenja u ovoj situaciji. Najtuznije je sto uprava fakulteta nema razumevanja. Ekof na primer je jedva dolzvolio da se skuplja pomoc na fakultetu. Razmislimo svi o svojoj sàvesti i moralnom nivou pojedinaca! Pokazimo humanost cak i da ne odloze nase obaveze. Ovi ljudi nemaju taj luksuz od nedelje ili dve cekanja.aktiviraj se i pomozi
zivote bez ikakvih sredstava za dalji zivot i nemaju gde da se sklone. Nemojmo biti toliko sebicni
Subjekt
Re: Re:
Slazem se, ali daj da pomognemo u Beogradu gde mozemo,ako vec nemozemo do svog rodnog grada.Studentkinja iz Loznice
Re:
Koleginice, u, apsolutno, istom sam problemu kao i ti (a vidim i vecina ljudi ovde). Zelim aktivnije da se ukljucim u akciju pomoci ovim napacenim ljudima, ali mi isto tako nad glavom vise ispiti, pa sam ni tamo ni ovamo, jer ne mogu ni da se skoncentrisem na ucenje u ovako tuznom trenutku... Kao i svi, po ceo dan pratim vesti, aktuelna desavanja, pa sam zarobljena izmedju zelje da pomognem i obaveze spremanja ispita... Neka nam pomognu, da bismo mogli da damo nas doprinos, naravno, svako prema svojim mogucnostima...
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Re: hm
#95: -
Da, ali zamisli kako je meni kad vec tri dana sedim u Beogradu i cekam na vestima da mi jave da sam ostala bez kuce, da vise nemam nista? Jel ja mogu da ucim? Ja ako izgubim sve, izgubila sam i fakultet. Tako da nemojmo biti streberi i plasiti se da necete dobiti deset ako se potpisete. Molim vas.